»
buda böyle bir alışveriş problemi
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
buda böyle bir alışveriş problemi
merhabalar 9 gün önce yurtdışındakı bi template sitesinden designgalaxy.net 2 tane template satın aldım kredi kartımdan para worldpay aracılığı ile çekıldı daha oncede bu tip alışverişler sorunsuz bir şekılde yaptım bu sefer farklı bi firmadan almam gerekti ve bir problem yaşamaktayım bana sadece Kod:
Hi, Be so kind and provide an alternative non-free email account in order to confirm your purchase. Thanks for understanding. kendi admin mailimdende 2 3 kez mail attım kendi support sayfalarındanda 4 5 kere mesaj yazdım ama adamlara ne mail attı isem bir türlü benim downloadlarımı aktif hale getirmediler ve hiç bir geri cevap vermedıler attıgım maıller ıcınde okundu bılgısı kesınlıkle gelmedı bu ara yurt dışı noel tatilinde oldugu için 1 2 gun gecıkme olabılır seklınde dusundum ne kadar iyiniyetliymişim ![]() sanırım dolandırıldım yarına kadar bi cevap almassam bankam ile konusup paramı geri almanın yollarına bakıcam aslında verdıgım 78$a uzulmuorum o templateler gibisi hiç bi legal veya illegal sitede yoktu 9 günlük bi süre kaybı yaşadım bu çok daha önemli burda siz degerli arkadaslara sorum su olucak bu dizayngalaxyi ile daha once alışveriş yapan oldumu böyle kötü yanları varmı idi yada size hep iyi yanlarımı geldi, |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: buda böyle bir alışveriş problemi
Hiç bir yere şikayet etmene gerek yok. Sana yolladıkları uyarıda "Siparişinizi tamamlamak için lütfen ücretsiz olmayan alternatif bir e-posta adresi belirtin." diye yazmışlar. Şirket hesabından yollayacağın bir mail ile problem çözülecektir.
İyi yıllar. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ohoooo kendi free olmayan admin mailimden mail attim
onu belirttim free den yazdım yazdım çizdim yani adamlara çok maıl attın dese biri olabilir derim valla artık ![]() ama şu işi bi hal edeyim adamlar aleyhine bi karalama kampanyası başlatıcam ben süründüm onlarda sürünsün yada yılbaşı geyiğne cidden yurtdışında yaşam durur mu imiş ? ki slovakya |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
türkiye'de bayramlarda yasanan durum farkli mi peki? noel de hiristiyan en büyük dini bayrami.
slovakya bildigim kadari ile ortodoks, onlar isa'in dogum günü 6 ocak kabul edip noel'i o zaman kutluyorlar. simdiye kadar bu firmadan haber alamadiysan ve banka üzerinden parani geri alma sansin varsa, saniyorum en iyisi bu olacak.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!