Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » [icerik destegi] Bilgisayar bölümlerinde okuyan arkadaşlar..

://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 02.01.2006   #1 (permalink)
kolcu

Yer: manisa
[icerik destegi] Bilgisayar bölümlerinde okuyan arkadaşlar..

Türkiye'de bilişim dünyasına az da olsa ilgiyi çekmek ve bu konudaki genel bilgileri tüm tabana ulaştırmak için hoş bir projeyi 7 aydır sürdürüyoruz. Bu amaç doğrultusunda teknoloji ve bilişim ile ilgili genel döküman ve haberleri, gerek yabancı basından gerekse yerli kaynaklardan[öznel bireysel olarak] toplamaya çalışıyoruz. Ntv, Hurriyetim gibi klişeleşmiş kurumlardan kopyala/yapıştır tarzı site[cik] lerden artık bıkan bir grup olarak, bu kısır döngüyü yabancı basından haberleri kitlemize ulaştırarak kırmak istiyoruz.

Bu amaç için sitemizde düşündüğümüz bir bölüm olan "Öğretiler" adlı kısım için kaynak gereksinimi duymaktayız. Bu yönde eğitim veren başlıca yerler olan bilgisayar programcılığı, öğretmenliği, mühendisliği gibi alanlarda okuyan arkadaşlar, sahip oldukları ers notları, materyal ve sunumları bize ulaştırımalarını istiyoruz. Böylece o bölümlerde okuyan bireyler için sıradan olan bilgileri, tabana yayarak birçok bireye ulaştırmaya çalışıyoruz.
Ben de bir ünviversiteli olarak bu notların ya çöp kutusuna ya da yakılmak üzere sobalara gittiğini biliyorum. Koskoca bilgi birikimin böylece yok olması yerine yayına koyarak daha fazla insanlara ulaştırılması daha hoş bir hizmet olur kanısındayım.

İşin özü, bu tarz argümanlar bulunan kişiler, lütfen bu notlarını bize ulaştırsınlar. Adlarıyla birlikte sitemizde yayınlayalım istiyoruz.

Mesela 2 arkadaşımız böyle bir hizmette bulundu. Bunlardan Burak Bilge adlı arkadaşımız 30'a yakın dökümanlık Dreamweaver derslerini bizimle paylaşıtı. henüz 4-5 bölümünü yayına koyabildiğimiz derslerin sadece 1. bölümü 800 den fazla kez okundu.
Yine Selçuk Ünv. okuyan bir arkadaşımız C++ ders notlarını ulaştırdı. Bunlarda 200 defa okundu nerdeyse.

Bunun gibi 1-2 arkadaş daha notlarını ulşatırabileceklerini belirttiler. Sizden de ricam, bu bilgilerin heba olması yerine genel kitleye adınızla birlikte ulaştırılması için yardım etmenizdir.
Bunun dışında genel teknoloji ve bilişim ile ilgilenen arkadaşlar, hazırladıkları materyal, bilgi ve haberleri kendi kimlikleriyle sitemizden yayınlayabilirler, takımdaş olarak bize katılabilirler.
Şuanki aktif projelerimiz ise;
  • Bilişim Sözlüğü
  • program Arşivi[Yazılarda geçen dökümanlar için]
  • Ürün Resim Arişivi
  • Bişim Sözlüğü

Muhabbetle..

E-posta: pijaje@gmail.com [MSN], iletisim@turktekno.net
ek: Bölüm olarak buraya açmayı ugun gördüm. Eğer uygun değilse yönetici arkadaşlar konuyu silebilir, uygun gördükleri bölüme taşıyabilirler.

Mesaj kolcu tarafından 08.01.2006 (16:04) yeniden düzenlendi.. Açıklama: e-posta adresi düzenleme
kolcu şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 08.01.2006   #2 (permalink)
xuma

xuma's Avatar

Yer: Dreams
Re: [icerik destegi] Bilgisayar bölümlerinde okuyan arkadaşlar..

Merhaba
Acikcasi cok guzel bir calismaya imza attiniz ve basarilarinizin devamini dilerim.Bende Elektrik-Elektronik Muh. Ogrencisiyim.Elimden gelen katkilari yapmayi isterim.Siteniz simdiden ses bulan bir site oldu.Bircok yerde adina rastladim.umarim basarilarinizin devami gelir
Saygilar..
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 08.01.2006   #3 (permalink)
FikretAkın

FikretAkın's Avatar

Yer: İstanbul

Sitenizin içerigi güzel ancak Joomla kullanıyrsunuz ve jooımla mambo tabanlı ve bazı yapı degişikligine ugramış bir versiyonudur. Açıkçası ben Joomla' ya fazla güvenmiyorum her an açık çıkabiliyor..

Not: Kişisel görüşüm (Sitenizde biraz olsun hack içerigi var. Kaldrımanız mümkünse daha güzel daha temiz iş yapmış olursunuz..)
Old 08.01.2006   #4 (permalink)
kolcu

Yer: manisa

Desteğiniz için teşekkürler. e-posta adresimdeki bazı sorunlar nedeniyle yeni bir adrese geçtim. İlgili haberde adresi düzenledim. Eğer oa dres ve postaya döküman gönderen arkadaşlar varsa yeni adreslere de iletmelerini rica edecektim.
Şuanlık oluşturacağımız ders alanları
*Dreamweaver:30+ bölüm
*Photoshop: Hazırlanmakta
*C++, C# dilleri: C++ hazır. C# dökümanlarıda elimizde olacak inşallah
*Word, Exel gibi temel pprogramlar

@xuma
Sizinle iletişime geçmeye çalışacağım
@FikretAkın
Gözden kaçan bazı durumlar olmakta. Dediğinizi sandığım içeriği kaldırdım yayından. Özeniniz için teşekkürler.
Yanıt

Etiketler
arkadaslar , okuyan , bolumlerinde , bilgisayar , destegi , icerik

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 18:09.