Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Net uzerinden muzik dinletmek video oynatmak icin?

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 17.01.2006   #11 (permalink)

Miolnir's Avatar

Yer: İzmir
Re: Net uzerinden muzik dinletmek video oynatmak icin?

Linux konusunu çok derinlemesine bilmiyorum dediğimi hatırlatarak:

Linux işletim sistemine sahip olan birinin bu şekildeki kurulacak olan bir sistemden yaralanıp yaralanamayacağını öğrenmek amacıyla konuyu bilen birinin açıklama yapmasını rica ediyorum tekrardan...

Alıntı:
Angelus tarafından gönderilen mesaj:
Linux kullanıcısının maaliyeti denen şey ne ? adam zaten bedavacı. senin için bannere tıklayacak yada bir hizmet mi alacak...

Şaka herhalde
Alternatif maliyet bir ekonomi terimidir (Alternatif Maliyet: Bir malın üretimini bir birim artırmak için başka bir maldan vazgeçilmesi gereken mal miktarıdır). Profesyonel bir projelendirmede yaparken bu tip hesaplamalar yapılır (okulda profesörün söylediğine göre ).

Kullanıcı kitlesinin %20 sinin Linux kullandığını varsayalım, bu durumda bu kadar bir pazar kaybı olacaktır (Alternatif maliyeti pekiştirmek açısından bir örnek olsun diye dedim).

Sadece daha sistematik yaklaşmak istedim olaya, bedavacıları kayırmak değil amacım
Miolnir şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 23.01.2006   #12 (permalink)

metsatöll's Avatar

Yer: Tallinn
Görsel: 9

yeni birseyler daha ogreniyoruz ya hadi hayirlisi

Angelus verdigin bilgiler icin coooooooook tesekkurler,,,

Miolnir musteri ne derse o oldugundan ve uzerine basa basa ben boyle bir sistem istiyorum demesinden dolayi yapabilecegim birsey yok. ozellikle flash istemediklerini en bastan belirttiler zaten linux, windowsun ve microsoftun her dosyasina destegi var (sadece ticari oldugundan windows linux dosyalarina destek vermiyor).. ama merak ettim simdi, bi linux bulup sistemi denemem lazim calisiyormu calismiyormu.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 24.01.2006   #13 (permalink)

masaL's Avatar

Yer: ankara

bende şöyle bir olaydan bahsedeyim..

Wimpy MP3 \ AVI player isimli küçük bir PHP tabalı yazılım-cık, server üzerinden mp3 ve video içerikli medyalarını stream etme imkanı tanıyor. Konfigurasyon dosyasındaki bir kaç ayar ile onları download bile ettirebiliyorsunuz. mp3leri direk serverdan alıp çalabiliyor ancak video tabanlı medyalar için FLV formatı zorunlulugu var. Minimal arayüzü ve skinleri ile bence kullanışlı bi' yazılım.

Resmi sitesinin adresi : www.wimpyplayer.com

saygılarımla..
masaL şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

oynatmak , video , dinletmek , muzik , uzerinden , net

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 10:21.