|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Re: Net uzerinden muzik dinletmek video oynatmak icin?
Linux konusunu çok derinlemesine bilmiyorum dediğimi hatırlatarak: Linux işletim sistemine sahip olan birinin bu şekildeki kurulacak olan bir sistemden yaralanıp yaralanamayacağını öğrenmek amacıyla konuyu bilen birinin açıklama yapmasını rica ediyorum tekrardan... Alıntı:
).Kullanıcı kitlesinin %20 sinin Linux kullandığını varsayalım, bu durumda bu kadar bir pazar kaybı olacaktır (Alternatif maliyeti pekiştirmek açısından bir örnek olsun diye dedim). Sadece daha sistematik yaklaşmak istedim olaya, bedavacıları kayırmak değil amacım
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
yeni birseyler daha ogreniyoruz ya hadi hayirlisi ![]() Angelus verdigin bilgiler icin coooooooook tesekkurler,,, Miolnir musteri ne derse o oldugundan ve uzerine basa basa ben boyle bir sistem istiyorum demesinden dolayi yapabilecegim birsey yok. ozellikle flash istemediklerini en bastan belirttiler zaten linux, windowsun ve microsoftun her dosyasina destegi var (sadece ticari oldugundan windows linux dosyalarina destek vermiyor).. ama merak ettim simdi, bi linux bulup sistemi denemem lazim calisiyormu calismiyormu.
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bende şöyle bir olaydan bahsedeyim..
Wimpy MP3 \ AVI player isimli küçük bir PHP tabalı yazılım-cık, server üzerinden mp3 ve video içerikli medyalarını stream etme imkanı tanıyor. Konfigurasyon dosyasındaki bir kaç ayar ile onları download bile ettirebiliyorsunuz. mp3leri direk serverdan alıp çalabiliyor ancak video tabanlı medyalar için FLV formatı zorunlulugu var. Minimal arayüzü ve skinleri ile bence kullanışlı bi' yazılım. Resmi sitesinin adresi : www.wimpyplayer.com saygılarımla.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!