|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
aslında basit bişey ama olmayınca olmuyor işte..
<a href=#>Niyazi Şahin</a> beyaz background üzerine Niyazi yeşil renkte, Şahin ise kırmızı renkte yazılmış olsun. olayımız şu abiler, arkadaşlar: mouse over olduğunda Niyazi kırmızı olsun, Şahin yeşil olsuın! yani aynı link (aynı a tagı) altında iki farklı renk değişimi yapabilmek. aynı a tagı olmayabilir ama mouseover olduğunda her halükarda renk değişimleri beraber olmalı. font, span, div, label denedim bişeyler ama beceremedim. "bilen için basit bişeydir" olayına binaen araştırma yapmaksızın attım konuyu ortaya.. ilgi ve alakanıza binler teşekkür eder saygılarımı sunarım. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: aslında basit bişey ama olmayınca olmuyor işte..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
bunu benim ie'de çalıştırmam lazım maalesef. ben kullanıyorum tabi ama Firefox pek önemsenmiyor buralarda..
ilk olarak ben de o metodu denemiştim ama sonuç:hüzün! |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
bu yazı, link alanındaki 11 yazıdan sadece önemli bir tanesi. Önemine binaen bi ışıklandırma rica ettiler. onu yapmaya çalışıyorum.
yani tam olarak istediğim olay lazım. ama önerin için çok teşekkürler. eğer text olarak gerekmeseydi kesinlikle tercih edilebilirdi. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşım örnek olsun diye böyle yazdım, fonksiyon olarak tanımlasan daha kullanışlı olur:
HTML Code:
<style type="text/CSS" a.link1{ color:#f00; text-decoration:none; } a.link1:hover{ color:#0f0; } </style> <a href="#" class="link1" onmouseover="document.getElementById('span1').style.color='#f00';" onmouseout="document.getElementById('span1').style.color='#0f0';">Niyazi <span id="span1" style="color:#0f0;">ŞAHİN</span></a>
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Rica ederim arkadaşım, işine yaradığına sevindim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!