Zoque.Forum
»
Online Alış-Veriş
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Online Alış-Veriş
Ben daima peşin alıyorum. Kartla 1 kere bile olsun online alışveriş yapmadım ve önermem de.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bildiğim kadarıyla Bonus Kart ile internet üzerinden yapılabilecek alışveriş limitini belirleyebiliyorsunuz. Eğer Garanti İnternet Şubesi kullanıyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz. Olmadı müşteri hizmetlerine bir telefon açın. Ben genelde hosting alacağım zaman yerli şirketleri tercih eder ve EFT ya da havale ile aktarım yaparım. Eğer yurt dışından alacaksam da kredi kartı ile tek ödemede yapıyorum. Tavsiye etmem diye bir şey yok. İnternet üzerinden alışveriş yapacaksanız eğer, bu riski de göze alacaksınız. Artı, bence, o kadar da büyütülecek bir konu değil. Yukarıda da yazılanlara bakarsak e-ticaret firmaları bu konuda muhtelif önlemler alıyorlar. Önemli olan sizin gerekli önlemleri almanız (güvenlik kalkanı, keylogger, sanal klavye vb) ve tercih edeceğiniz firmanın da güvenilir olması.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
aklıma şöyle bişey geldi.. bu bonus kart'a kendi adıma bir ek kart çıkarıcam ve limiti minimum olan 100YTL yapıcam sonra taksitli olarak alışverişte bu kartı kullanıcam ama kafamda şöyle bir soru var sanal karttaki gibi taksiti kabul etmeme gibi bir sorun çıkarır mı alışverişte acaba? Bilgisi olan var mı?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!