|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
10 Puanlık Uzman Sorusu
Arkadaşlar merhaba, Bazı arkadaşlar hatırlayacaklardır bir zamanlar IE ye CSS ile hata verdirebilip programı kapatan bir tasarım yapmıştım. Bu günde sayfanın solunda menünün altında "t" harfi çıkartan bi tasarım yaptım, ancak o t'nin orda olması için hiç bir neden yok (unutulmuş bir harf veya tag kalıntısı değil). Ancak Col1'i tamamen sildiğim zaman ortadan kalkıyor. Aklı başında hiç bi tasarımcının başına gelmez ama ben yine de bilgisi olan var mı diye sorayım dedim. Kolay gelsin... www.sercotec.net/friends/default.html Mesaj Sercotec tarafından 09.02.2006 (00:06) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: 10 Puanlık Uzman Sorusu
Arkadaşım benimde başıma gelmişti bir kere, nedenine gelince bilhassa float kullanıldığı zaman verilen genişlik yeterli değilse Explorer da t harfi çıkıyor ilginçtir.Mesela col1 değerini 5px falan genişlet t ortadan kalkar.Fakat tasarımına nasıl yansır bilemem.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: 10 Puanlık Uzman Sorusu
Aynı problemi bursa.net te ben de fazlaca yaşıyorum. İlginç bir şekilde div lerin içerikleri aşağıya kayıyor. Vakit bulup da ilgilenemedim ancak IE den daha fazla nefret etmeme sebep oldu.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!