Zoque.Forum
»
FONT Arıyorum.
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
FONT Arıyorum.
Merhabalar,
Engin bilgilerinize yine ihtiyacım var ![]() Kafasını tek bir noktaya sabitlemiş, odaklamış bir müşterimiz yüzünden 5 saatimi bu fontları aramakla geçirdim, bana hepsi aynı font gibi geldi, bir tanesi (pixel) hariç. Ekteki resmin içerisindeki yazıların hangi fontlar olduğu hakkında yardımcı olursanız müteşekkir olurum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim. İyi Çalışmalar. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: FONT Arıyorum.
www.whatthefont.com
girip, aradıgın fontun bir kaç karakterini yazdıgın imaj dosyasını siteye yüklüyorsun. o da analiz ederek sana en uygun örnekleri listeliyor, böylece aradığın fontu en azından ismini öğrenebiliyorsun. Tabi gidip fontu da satın alabilirsin. umarım işine yarar...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bu arada attachmenta bakınca aradıgının pixel font oldugunu gordum
www.dafont.com sitesinde aradığın tarzda birçok pixel font mevcut, tabi tasarımda kullanırken smoothnessi none haline getirmelisin yoksa antialias yapar ve kenarlar net görünmez ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Öncelikle yorumların için teşekkür ederim,
www.whatthefont.com adresinde yaptığım aramadan bir sonuç alamadım, dafont.com'da ise buna benzer birçok font buldum, işimi gördü, keskinlik ayarını da yapınca pek fark kalmadı gibi, tekrar çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Isparta
|
www.fontgarden.com adlı siteye de bak istersen...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
manyak.tv, 4 - 5 ay önce bir font arıyordum, bulamamıştım, burada buldum, çok teşekkürler: http://www.fontgarden.net/dingbats/d...dsucker_1_.zip
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı: