|
|
#21 (permalink) |
|
Re: Microsoft, webmaster'lara gene sorun çıkartıyor.
Fatih'ün bu mesajıyla bu yaz yazacağım yazılyardan birine başlık buldum. ![]() "Tarayıcılar niye savaşır?" Aynı görüntüyü göstermesi gereken, aynı amaçlı programların birbiriyle savaşması... çok garip değil mi?
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Alıntı:
ie7 ile xmlhttprequest nesnesi diğer taraycılardaki gibi bir native object haline gelecek, şu anki activex nesnesi hali mutasyon geçirecek yani
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
ie7 2 haziranda çıkmayacak ama
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben de bu konuyla ilgili bir başlık açacaktım ki baktım zaten açılmış. Ne olduğunu anlamayan müşteriler e ofisi arıyor "Sitemize böyle bir şey koymuşsunuz, biz beğenmedik kötü duruyor. Onu çıkartır mısınız." diye.
Hakkaten ne olacak bu Microsoft'un hâli. Windows ve Explorer'ın kullanımı gün geçtikçe kolaylaşacağına tam tersi zorlaşıyor. Yeni bir işletim sistemi piyasaya sürecekler de onun kullanıcılara çok daha kolay ve kullanışlı gelmesi için mi bu kadar işkence yapıyorlar anlamadım. Not: Bu foruma yolladığım ilk mesaj olduğundan çok büyük önem taşımaktadır. Vatana millete hayırlı olsun. Ayrıca da hoşbulduk
Mesaj webken tarafından 21.04.2006 (20:06) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Microsoft'un bir suçu yak tamamda ben bu onayı bir kez mi verecem browser'u her açtığımdamı verecem Bu microsft'un suçumu yoksa bunuda bu dava edenler mi istedi bilmem anca belliki Explorer kullanıcıları uzaklaştırmak için iğrençlikler yapmaya devam ediyor ff zorbaları... Allah'ın belları girdi gireli internete kaosa döndü etraf. Microsoft'un rahata bırakmayan bu kurallcıların kendi tekelinde tutan zorbaları dövmeliyizki eskisi gibi özgür'ce her türlü geliştirmeyi yanında taşıyıp esneklikleri ile herkesi mutlu eden exploerer kavuşalım !
Gelişmekten Yoksun Kuralcıların Tekelliklerine Hayır !.. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Alıntı:
Gerçekten çok komik şeyler yazmışsın. Haha kim bu Firefox zorbaları? Neyden bahsediyorsun? Neden w3c standartları tekelcilik olsun? Bir tekelcilik varsa ortada bu da MS'in tekelciliğidir. Bunun için AB, ABD gibi ülkelerde MS hakkında bir sürü tekelcilik davaları var eminim duymuşsundur. Eğer duymamışsan biraz araştır o konu hakkında tekelci kim görürsün. Bu konu yüzlerce kez tartışıldı artık ie-ff arasında, standartlar, w3c konularında aşık atışmasına dönmesini istemiyorum şahsen. Hiçkimse ne Firefox fanatiğidir, ne de senin söylediğin gibi(bana göre çok komik )Firefox zorbası... Kullanıcılar olarak herkes kendi seçiminde özgürdür. Sen eğer kendine web geliştiriciyim/tasarımcıyım diyorsan w3c standartlarına uyman gerekir. Uymassanda senin bileceğin iş. Gelişmekten bahsediyorsan yeniliğe ayak uydurmalısın. MS bile IE7 ile yeniliğe, w3c standartlarına ayak uydurmaya çalışıyor sense embesil tarayıcı IE'den bahsediyorsun. Artık bu ilkel, embesil tarayıcıyı savunmaktan vazgeçin. Opera kullanın, Firefox kullanın. MacOs'unuz varsa Safari kullanın vs. vs... |
||
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Kafasına göre CSS leri yorumladığı için 2 günümü yiyen bir web tarayıcısından ne beklersiniz? Nesini savunursunuz? Hayatında hiç opera, Firefox, netscape, safari vb. gibi ie harici bir tarayıcı kullanmamış bir insan aradaki farkı anlayamaz. Bizlerde sizin gibi ilk Firefox 'u veya netscape 'i duydumuz da "aman bee IE varken bu da nesi" diyorduk belki ama olay öyle değil, senin "a" dediğine yok o dünyanın her yerinde "a" olabilir ama bende "b" diyen bir tarayıcı ie. ve MS in kendi mühendisleri bile IE denen arkadaşa sövüyor maalesef (CSS hack le alakalı forumda bir yerde konusu vardı.)Tavuklar ne kadar özgürdür? Kümes sınırları içinde ve tilkilerin izin verdiği kadar? Sizin özgürlük dediğiniz şey tavuk olmak mı? Tilki olun hocam tilki ... adı üstünde FOX ![]() Explorer sadece bilgisayar kullanmayı bilmeyen kullanıcı mutlu ediyor. Tasarımcıyı veya programcıyı ise deli ediyor. IE yüzünden insanın bu işleri bırakıp gidip domates yetiştiresi geliyor. Ki müşteri ile tasarımcıyı kaşrı karşıya getirip, müşterinin olaydan habersiz olduğu için, ie nin suçlarını tasarımcıya yüklemesi nedeniyle, IE yi ve MS i mahkemeye vermeyi düşünen insanlar biliyorum. (ilki benim )
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: Kocaeli
|
Hımm amma fırça yemişiz.
Yanlış anlamışsınız ve yahut ben yanlış anlaşılmaya müsahit biriyim W3C' le herhangi bir problemimiz yok sorunumuz FF ' in ilginç proganda çirkinlikleri ( Hızlı net için beni kullan İE giremez gibi bitmek bilmeyen çığırkantlıklar ) doğru bulamuyoruz. Ancak sizler mademki tartışıldı diyorsunuz tekrar kimsenin kafasını ağırtmayada benim hakkım yok. FF'i bende kullanıyorum zorba varsa bende zorbayım Ancak yinede sevemiyor ve kendi tanıtımın'da yanlışlık olduğunu düşünüyorum, sizlerin söylediklerinizde haklılık'da payı yok değil ancak bende bunları Explorer fanatikliği için karalamadığımı bilmenizi isterim.Sorunlu arkadaşların tozuduk hale gelmiş fanatiklik vakaları aşağıdaki parargafta kendini göstermektedir. Bu duruma gelmiş arkadaşlarımızın sağlıklı düşünmelerini beklemek yerinde olomaz ! ![]() Alıntı:
Mesaj alico tarafından 28.04.2006 (20:36) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Alıntı:
allahın belaları dediğiniz kişilerin interneti Microsoft internet olmaktan kurtardığını, Google ın bile anasayfasında Firefox reklamı yaptığını hatırlatırım.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil |