|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Microsoft, webmaster'lara gene sorun çıkartıyor.
alico MS karşıtlarına resmen hayvan demiş oluyorsun bilmem farkında mısın? Buranın polisi değilim belki ama bir kullanıcısı olarak bundan fazlsıyla rahatsız oldum. Tam olarak kastettiğim buydu. Sana da teşekkür ederim ömerbalyali. Olması gereken üslup bu bence. Ayrıca beni fazlasıyla aydınlattığını ve şu son yazdığınla sonuna kadar hemfikir olduğumu söyelemeliyim. Tekrar teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
@webken : Senin Söylediğin şekilde bir itham içersine girecek şekilde karalamadım ama haklısın yanlış olmuş , rahatsız olduğunu söylediğin cümleyi değiştirdim !
@ömer : bu son yazın güzel olmuş ve katılıyorum , ancak bu konularda konuşulurken bunları savunma sırasında senin " bende haksız buluyorum" dediğin yönde ipin ucunu kaçıranlar oluyordu bizimde bunlarla sorunumuz vardı teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Yani gerçekten Mozilla, Opera, Safari, IE gibi tarayıcıların "fanatikleri" olabilir... Ben tarayıcı fanatikliğine ve düşmanlığına karşıyım, fakat düşman olmayacağız ya da fanatikleşmeyeceğiz diye ses çıkarmamak ta çok büyük yanlış.
Bu konuyu blog'umda ele almıştım... IE: sorun Nerede? http://blog.omerbalyali.com/2006/01/30/ie-sorun-nerede/
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
konu başlıbaşına sevmediğim türden: "benimki seninkini döver" muhabbetine dönmüş.
kardeşim, sizin browser'ınız hızlıdır, iyidir, mükemmel çalışır. ama dönüp karşıya, "hihi, benim browser'ım senin browser'ını dövüyo, nabeeer..." demek niye... kullanmazsın diğer browser'ları, sitenin başına da, kocaman, yanarlı dönerli, ortaya alevli, "bu site ie/Firefox tarafından görüntülenebilir." ibaresini koyarsın, yeter. webde de dolaşırken kendi süper browser'ını kullanırsın, ohh, misss.... lütfen konunun açılış sebebini saptırmadan tartışalım, ki sorun gerçekten önemli bir konu, olur mu? ilgili linkler: link 1 link 2
|
|
|
#45 (permalink) | ||
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Bana MS le alakalı şeyler söylerken imzamı gözönüne almanı rica ederim. Beni yakınen tanıyan bir çok bilişimci arkadaşım, ağabey im, kardeşim bilir ki, ff çıkmadan önce biz operacaydık. Bana göre çok hızlı bir browser dir ve hızına kimse erişemedi. Alıntı:
Ayrıca, benim sorunum şahıslar veya firmalarla değildir. Bugün IE olur, yarın Opera, sonra FF olur, nasip ... Yaptığımız CSS ve xhtml siteleri doğru düzgün okusunlar, kafalarına göre değil. Ayrıca, windows içinden de çıksın gitsn!
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
|
Arkadaşlar Microsoft pes etmiş görünüyor. Hemen bir eklenti yayınlamışlar. Eklentinin sayfasından alıntıdır:
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() küçülteceğim... fakat benimkisi kesinlikle dayatma değil, tamamen iyi niyetli bir tavsiye. fakat topuzu fazla kaçırmışız ![]() tespit için teşekkürler...
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Tamam anladık sorumluluk Microsoft'tan gitsin diye yaptılar kabul ettik ama bu zeki yazılımcılar seçeneklere neden tümünü kabul ediyorum otomatik aktifleştir seçeneği koymadılar ?
Hiç olmaz tek tıkla kurtulurduk :P |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
|
Liebe Microsoft donla program geliştirmek böyle bişey galiba
arkadaşım anlatmıştı amerikada yaşıyor nekadar doğru veya yanlışl bilmiyorum ama Ms programcıları yataktan kalktığı gibi MS Center'a yada Ms Office lerine gidiyorlarmış özgürlükte böyle bişey olsa gerek ama Bill Amca bindiği dalı kesiyo ne güzel Yaşasın Opera =))
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!