|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Font Çalışmıyor
Daha önceden sistemimde çalışan fontu artık çalıştıramıyorum. Distress diye bir font suitcase programı kullanıyorum. Suitcase programını kapatıp direk siste klasörü fonts klasörü içine attığımda bile çalışmıyor. Fontu dafont.com dan bulabilirsiniz. Sebebini anlayamadım başka makinede deniyorum çalışıyor ki benim makinemde de çalışıyordu fakat şu anda bunun sebebini bulamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Font Çalışmıyor
Fazla bir font yükleme söz konusu değil ama.
Birde zaten suitcase kullandığım için sadece gerekli fontları açıyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Kurcalayarak buldum
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes] fontu burdan siliyorum registry den daha sonra suitcase ekledim ve çalıştı. Ne alaka anlamadım ama çalıştı. Teşekkürler.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Suitcase yazılımı çok güzel bir yazılım. Fakat, suitcase ile active edilmiş fontlar corel de düzgün renderlanmıyor, bozuluyor. Corel birden Photoshop gibi oluyor font konusunda
Corel le beraber gelen "Bitstream font Navigator" isimli font yazılımı var ama bu program fontların kısayollarını sisteme atıyor. Suitcase gibi değil ve sistem yine yoruluyor tabi. Suitcase benzeri başka bir yazılım kullanan var mı acaba? 5000 - 6000 fontu sistem klasörüne installemek istemiyorum!
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!