|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: sayfayı yatay ve dikey olarak ortalamak
Ben şöyle bir çözüm bulmuştum bir yerden: Sayfanın ana bölümünü oluşturan katmanın üstüne ve altına eşit şekilde margin-top: XX% ve margin-bottom: XX% değerini verip en azından alttan ve üstten aynı değerde boşluk kalmasını sağlayabiliyorsunuz. Bir de zannedersem bu dikey hizalama olayı DTD'niz HTML ise mümkün. XHTML'de olmuyordu. Yanlış hatırlamıyorsam tabii.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
cevizde katman nasıl dikey ortalanır konusuna JavaScript ile çözüm isteyen birine şu kodu yazdım dileyen kullanabilir:
Kod:
<style> body, HTML { height:100%; } div { position:absolute; background:red; color:#fff; width:300px; } </style> <div style="">falan<br> filanfalan<br> filan </div> <script> var n = document.getElementsByTagName("div")[0] var o = document.body.offsetHeight / 2 var b = n.offsetHeight / 2 n.style.marginTop = (o - b) + "px"; </script> |
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
Eğer herkes ya JavaScript kapalıysa diye düşünürse ne banka siteleri ne de alışveriş siteleri sağlıklı çalışmaz. Örnekler çoğaltılabilir. |
||
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!