Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » cpanel fantastico'da kurulan hazır scriptlerin kaldırılması

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 27.05.2006   #1 (permalink)

UlgenKhan's Avatar

Yer: Ankara
Görsel: 7
cpanel fantastico'da kurulan hazır scriptlerin kaldırılması

arkadaşlar,

cpanel'de fantastico ile phpbb 2 kurdum ve kaldıramıorum. remove komutu veriorum, tarayıcı da işlem olmasına karşın dosyaların hepsi oldukları yerde ! ztn 10 mb olan hosting alanım bitmiş durumda acilen bundan kurtulmalı ve herşeyi 0 noktasına döndürmeliyim...

ama nasıl?
UlgenKhan şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.05.2006   #2 (permalink)

Dhilgul's Avatar

Yer: Kocaeli & İstanbul
Re: cpanel fantastico'da kurulan hazır scriptlerin kaldırılması

Selam.. ftp://ftp.alanadın.xxx adresine girerek dosyaları elle silmeyi dene istersen. FTP şifren hosting şirketinden sana gelen mailde yazar..

Kolay gelsin..
Dhilgul şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 27.05.2006   #3 (permalink)
nom

Yer: Istanbul

Filemanager'dan da silinebilir ama Çöp Kutusundan da kaldırmanız gerekli. Çöp Kutusu ikonuna tıklanarak sanırım siliniyor. Birde MySQL db'i silerseniz, tamamen kaldırmış olursunuz.
Old 27.05.2006   #4 (permalink)

UlgenKhan's Avatar

Yer: Ankara
Görsel: 7

arkadaşlar, gerçekten ilginize çok teşekkürler, hızır gibi hemen yetiştiniz file mangerdan silmek çooooooook zahmetli olacağından normal yollardan remove etmek istiorum. normalde yapması gereken bu şeyi nie yapmıo? derdi ne bu cpanelin?

önceden PHP nuke'de de aynı problemi yaşamıştım
UlgenKhan şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2006   #5 (permalink)

cgencer's Avatar

Yer: istanbul

fantastico, ftp'nin erişebildiğin en üst dir'ine birtakım dosyalar kaydeder ve burada neler kurduğun bilgisini saklar. o dosyayı gidip temizlemen gerekir. fantastico ile kurduğum bir sitem olmadığı için cpanel'de, sana hngi dosya söylemek mümkün değil şu anda; ama başıma gelmişti ve o dosyanın içeriğini (ya da gerekli satırları) silince, fantastico, kurulu olduğunu anlamıyor, elle geri kalan şeyleri de siliyorsun.
Old 28.05.2006   #6 (permalink)

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36

ben yaklaşık içinde fantastico olan cpanel host kullanıyorum. eğer sağı solu kurcalamadıysan serverin cpanel/fantastico kurulumunda hata olabilir. benim başıma böyle bir sorun değil de cpanelde garip sorunlar gelmişti, serverdan kaynaklanıyordu host firmamı değiştirmek zorunda kaldım...
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

kaldirilmasi , scriptlerin , hazir , kurulan , fantasticoda , cpanel

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 22:37.