|
|
#1 (permalink) |
|
cpanel fantastico'da kurulan hazır scriptlerin kaldırılması
arkadaşlar, cpanel'de fantastico ile phpbb 2 kurdum ve kaldıramıorum. remove komutu veriorum, tarayıcı da işlem olmasına karşın dosyaların hepsi oldukları yerde ! ztn 10 mb olan hosting alanım bitmiş durumda acilen bundan kurtulmalı ve herşeyi 0 noktasına döndürmeliyim...ama nasıl? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Re: cpanel fantastico'da kurulan hazır scriptlerin kaldırılması
Selam.. ftp://ftp.alanadın.xxx adresine girerek dosyaları elle silmeyi dene istersen. FTP şifren hosting şirketinden sana gelen mailde yazar..
Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Filemanager'dan da silinebilir ama Çöp Kutusundan da kaldırmanız gerekli. Çöp Kutusu ikonuna tıklanarak sanırım siliniyor. Birde MySQL db'i silerseniz, tamamen kaldırmış olursunuz.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
arkadaşlar, gerçekten ilginize çok teşekkürler, hızır gibi hemen yetiştiniz
file mangerdan silmek çooooooook zahmetli olacağından normal yollardan remove etmek istiorum. normalde yapması gereken bu şeyi nie yapmıo? derdi ne bu cpanelin?![]() önceden PHP nuke'de de aynı problemi yaşamıştım
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
fantastico, ftp'nin erişebildiğin en üst dir'ine birtakım dosyalar kaydeder ve burada neler kurduğun bilgisini saklar. o dosyayı gidip temizlemen gerekir. fantastico ile kurduğum bir sitem olmadığı için cpanel'de, sana hngi dosya söylemek mümkün değil şu anda; ama başıma gelmişti ve o dosyanın içeriğini (ya da gerekli satırları) silince, fantastico, kurulu olduğunu anlamıyor, elle geri kalan şeyleri de siliyorsun.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ben yaklaşık içinde fantastico olan cpanel host kullanıyorum. eğer sağı solu kurcalamadıysan serverin cpanel/fantastico kurulumunda hata olabilir. benim başıma böyle bir sorun değil de cpanelde garip sorunlar gelmişti, serverdan kaynaklanıyordu host firmamı değiştirmek zorunda kaldım...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
kaldirilmasi , scriptlerin , hazir , kurulan , fantasticoda , cpanel |