|
|
#1 (permalink) |
|
|
Mesaji okuyan herkese tesekkurler ftp upload konusunda deneyimleri olan arkadaslardan tavsiyeler rica ediyorum ftp ile en iyi hangi ftp programıyla varsa hangi proxy serveri ile ve resume destegini kullanarak yarıda kalmayan bir upload yapılabilir denemelerimde bazı free hostlarda resume destegi olmasinda ragmen bir dosya yarida kalmıs ve tekrar ustune devam edilip tamamlanmışşa bu dosyayi çekerken yarıda kalandan sonraki kısım download yapılabiliyor bu sorun hangi free hostla veya hangi yontemler veya cesitli ayarlarla halledilebilir deneyimleri olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum tavsiyelerde bulunurken 56k hizini goz onunde bulundurmaya dikkat edin. okuyan herkese basarilar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: TR istanbul
|
cute ftp kullan
ben yıllardır onu kullanıyorum
veya eğer serverin destekliyorsa direk webten de yükleyebilirsin mesela geocitiesden yer aldığını farzedelim adres çubuğuna ftp://geocities.com yaz sonra sende username and pasw. ister bu yolla girdikten sonra direk sürükle bırak mantığı ilede işi yapabilirsin masaüstünden al sürükle veya copy - paste yap... ama profesyonel olsun diyorsan cute ftp den şaşma.. ayrıca resume özelliğide var mesela bağlantı koptuğunda direk dosyayı baştan değil kaldığı yerden devam ediyor... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ws ftp'de resume özelligi var mi?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
resume programlarla alakalı bir şey değil zannedersem, bu serverın destekleyip desteklemediği ile alakalı.
(Bu arada ben CuteFTP kullanıyorum ve çok memnunum)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!