Zoque.Forum
»
Server'da ki image üzerinde mapedit imkanı ?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Server'da ki image üzerinde mapedit imkanı ?
Sitemize upload ettiğimiz bir imajı yine site üzerinde çalışacak bir ASP kod yardımıyla yada bir JavaScript ile mapeditör ile yaptığımız gibi resmin belirli yerlerine link vermeyi sağlamak istiyorum.
bu konuda çözümü olan var mı ?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Re: Server'da ki image üzerinde mapedit imkanı ?
o belli yerler sabit ise, yani her resme göre özel oluşturulmuyorsa zaten yapmanız gereken bir tane imagemap hazırlamak ve resim olarak upload edilen fotoğrafı göstermek;
yok eğer başka bir şey ise, biraz ayrıntı verseniz iyi olur ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Aslında Hurriyet.com.tr adresindeki e - gazete uygulaması tam istediğim şey.
Neticede her image da farklı yerleri seçeceğim kesin. Bunun için bilinen kullanılan bir text editör gibi bir imagemap editör varmıdır acep ? internette siteye ekleyip kullanabileceğim türden. Yani resmi upload ediyorum, sonra üzerinde bu editör aracılığı ile istediğim yerleri seçip link veriyorum sonra kaydediyorum. İşte tam olarak aradığım bunun gibi bir şeydir.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
hotscripts'de istediğin türden birşeyler bulabilirsin belki, ama "istediğim yerleri seçiyorum sonra kaydediyorum." demenden anladığım kadarıyla instant yani ajax türü birşeyler arıyorsun, hazır bulabileceğini sanmam ama hotscripts'e bi bak derim yinede.
Kolay Gelsin. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!