|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Sağa veya sola menü eklemek.
Selamlar, bu güne kadar hep menüler linkler üstte olmak koşulu ile üst tarafı include etme mantığı ile çalıştım.Hep üst taraf otomatik include oluyor böylece sağa veya sola menü yapma fikrinden uzak duruyordum. Sağa veya sola menü koyup her değişen sayfayla birlikte onların hep orada sabit kalmasını nasıl ayarlayabilirim? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Re: Sağa veya sola menü eklemek.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Yo hayır frame olmadan.Tek sayfa içerisinde.Yani nasıl diyeyim belki hurriyetim.com buna ornek olabilir.Ben sola bir menü ekledim varsayalım.Oradan bir linke tıkladığımda içerik komple değişecek ancak menü her zaman sabit kalacak sayfa içerisinde.
Bunu her seferinde el ile oraya yazmak mı lazım ? İşin içinden çıkamıyorum. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Aslında nasıl include edebileceğimin mantığını kuramadım heralde biraz safım ben.Top menu olsa en başta bir kere include ediyorsun ve ondan sonra siteye giriyorsun.
Ama sağa veya sola menü include etmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini kestiremiyorum.Bu arada henüz tablolar ile çalışıyorum CSS/katman olayına geçmiş değilim. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
HTML az çok biliyorum da mantık oluşturamıyorum .şöyle bir şey düşündüm ;
3 kolon bir tablo oluştursam, sol kolona her seferinde sadece menü include etsem, orta kolon gövde, sağ da kalanda ufak tefek şeyler. mantık bu mudur ? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|