|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Swf banner rotater
SWF banner rotater için JavaScript kodu için yardımcı olabilir misiniz? gif ve jpg için buldum ancak. SWF icin bulamadım. SWF eklemek için gerekli satirlari yazinca kod patliyor ve cozemedim. Gerekli kod su sekilde: belli bir sure sonunda degicek ve random gelecek bir SWF banner scripti. aşağıda goreceginiz bir script hazirladim. ancak sure sonunda kendini cagirdigi icin sayfadaki herseyi silip sadece bannerı gösteriyor. Önemli konu ise; RunFlash ("movie", "images/banners/"+images[index]+"", "src", "images/banners/"+images[index]+"", "width", "587", "height", "80" ); satırının da olması. buralara banner isimlerini tek tek yazabilirim, ancak,bu satir olmali. Şimdiden herekese teşekkürler. function banners() images = new Array(3); images[0] = "banner1.SWF"; images[1] = "banner2.SWF"; images[2] = "banner3.SWF"; index = Math.floor(Math.random() * images.length); RunFlash ("movie", "images/banners/"+images[index]+"", "src", "images/banners/"+images[index]+"", "width", "587", "height", "80" ); settimeout("banners()", 10000); |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!