Zoque.Forum
»
BG image hakkında...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
BG image hakkında...
Merhaba,
Kişisel web sitemi kendim yapmak istiyorum ama web tasarımla fazla alakalı olmadığım için bir konuda sizlerden yardım isteyeceğim. Sayfanın sağ alt köşesine sabit bir imaj koymak istiyorum, yani degradeli bir imaj olacağı için sayfanın üst kısmı fortoğrafın bittiği yerdeki renk ile aynı olacak. Ziyaretçinin ekran çözünürlüğü ne olursa olsun, fotoğraf daima sayfanın en alt sağ köşesinde kalacak. Yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: BG image hakkında...
body etiketin için şu CSS stilini kullan:
body { background: #ffffff url(resim.jpg) no-repeat bottom right; } /* Yukarıdaki #ffffff yerine kullandığın resmin gradientinin bittiği rengi koy ki sayfaya uyum sağlasın */
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yazdıklarınızı anladığım kadarıyla uygulamaya çalıştım ama sanırım biryerde hata yaptım
![]() "<style media="all" type="text/CSS">" bunuda uyguladım ama olmadı fotoğraf çok tepede kaldı, sadece altından çok az bir kısmı görünüyor...
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Çalıştığın sayfa ve resmi paketleyip buraya eklersen daha hızlı çözüm buluruz.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bochum
|
Sayfani ekli dosyadaki gibi düzenlersen tüm tarayicilarda sorunsuz calisacaktir.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Göndermiş olduğunuz ekteki HTML dosyası ile denedim yine aynı sorun devam ediyor.
İlginiz için teşekkür ederim... Akşam evden birtane taslak hazırlayıp buraya yüklerim.. EDİT : Hazırladığım örnek ekte. Explorer'da sorunsuz çalışıyor ama Firefox'da açarsanız sorunlu çalışıyor ve ben sadece Firefox kullanıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
monopixel - fotoblog Mesaj monopixel tarafından 04.07.2006 (18:55) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!