|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
tooltip şeklinde açılan resimler
Merhaba arkadaşlar Bir site için bu tarz birşey hazırlamam lazım. çok yerde aradım ama istediğim gibi ( daha doğrusu bu sitede çalışan gibi ) bir script bulamadım kendime. aynı yukarıda verdiğim sitede ki gibi resimlerin üzerine mouse ile gelindiğinde o resmin büyük hali açılmalı ( başka bir resim açtıran versiyonlarını buldum fakat müşterinin kendine thumbnail hazırlama gibi bir olayı olmıycak ). Ayrıca bu resimler (ve tabiki bilgiler) database den alınıyor bunun içinde uygun bir zemini olması lazım scriptin. Sanırım çok şey istiyorum ( daha doğrusu müşteri çok şey istiyor sanırım ) ama yinede bu tarz bir çalışmaya rastlayan, nasıl yapılacağı hakkında fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Re: tooltip şeklinde açılan resimler
sanırım böyle bişey;
CSS Alıntı:
HTML Alıntı:
http://www.dynamicdrive.com/style/cs...-image-viewer/ burdan almışım kodu zamanında şimdi buldum adresi
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
LetSDie,
Uzun zamandır bu kadar işime yarayan bir kod bulamamıştım. Harikasın
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
işinize yaradıgına cok sevindim..kolay gelsin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!