Zoque.Forum
»
Flash Paper Veritabanından Dinamik Olarak Nasıl Oluşturulur?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Flash Paper Veritabanından Dinamik Olarak Nasıl Oluşturulur?
Aşağıdaki şekilde (rasgele) yazdırsan?
Mıeirîhïa|bia //kopyala yapıştır yapınca ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. --- hem <style type="text/CSS"> body {letter-spacing:1px} </style> gibi durur ![]()
|
|
|
#12 (permalink) |
|
emremer, süper bir fikir bu
![]()
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Merhaba --> "Mıeirîhïa|bia"
Hehe ilginç fikir gerçekten. Ama alemde azim olduktan sonra aşmanın kolay yolu hemen bulunur ![]() PHPden image halinde bastırmak güzel fikir. Ancak server trafiği için büyük fark yaratır gibime geliyor. Şu an hem ona hem flash denemelerime bakamıyorum. Malum tatil. Sanırım bu işi çözen ciddi para kazanacak.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eğer ki source code'dan almıyorlarsa... PHP aracılığıyla yazıları image'a dönüştür. Daha sonra aynı boyutta bir image daha oluştur ki bunu div aracılığıyla tam üstüne oturt. Sonraki aşamada, yazıyı bi database'den çeksin, böylece process edilen yazılar gözükmez diye ümit ediyorum. Sonuç olarak adamın tek alma yolu screenshot olacaktır. bu aşamada da arka plana çapraz olarak silik bir yazı sıkıştırırsan veya resim gibi bir şey, bi ihtimal almaları zor olacaktır. En azından programın resmin içinden yazıyı çekmesini zorlaştırmış olursun böylece. (anlatamadım pek... arka plana water mark gibi bi şey demek istiyorum)
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://www.copyscape.com
enteresan bir tool yazmışlar, sitenizin içeriğini çalan siteleri bulmak isterseniz diye. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
@cgenger'in uyarısından sonra ê╩ gibi karekterler yerine, sadece ve özellikle harflerle karıştırmak daha mantıklı geldi. (çoğu font biçimi sabit genişlik kullanmadığı için, l ı i ve m w gibi harfler ortaya karışık menüsünde yok)
ekran görüntüsünü alıp işleyen programlar için de bg kullanmak ve bunu zaman zaman değiştirmek bir miktar çözüm olabilir. HTML Code:
<style type="text/CSS"> body { background-image: url(<?PHP $bg=array('z.gif','i.gif','s.gif'); echo $bg{rand(0,2)}; ?>); font-family:Tahoma, Verdana, Arial; font-size:13px; font-weight:bold; color:#333333;} .ekharf { color:#FFFFFF; font-weight:normal;font-size:1px;} </style> PHP Code:
örnek .
Z:web 2.0 As Flowers E-kart Düşünüyorum Öyleyse e-Varim Emre Murat Tatar Duyarlı Gençlik TR Mesaj emremer tarafından 28.07.2006 (02:36) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| olusturulur , nasil , dinamik , veritabanindan , paper , flash |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!