»
harddisk yanışı ve tüm bilgilerimin kayışı..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
harddisk yanışı ve tüm bilgilerimin kayışı..
merhaba abiler aplalar kardeşler.. MSN şifrem, gmail şifremi tam Cuma gününden değiştirdim gmail Şifremi : 30 karakter gmail & MSN Gizli Sorumu : 50 Karakter MSN Şifremi : 15 karakter yaptım. ( karışık tabi ) daha sonra harddiskim yandı. Cumaya gittim geldim harddiskimi görmüyor. Fiziki müdahale ettiler ama nafile.. MSN Türkiye ve Google Türkiye ( eğer varsa ) bunların yetkili kişileriyle görüşmem gerek. Eğer tanıdığınız vs. varsa lütfen benimle irtibata geçirin. Hatta Türkiye ' de ise telefon ile dahi görüşebilirim.. İyi günler..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Re: harddisk yanışı ve tüm bilgilerimin kayışı..
dostum açmasına açayım da kopya Protechno ' lardan protechno@MAILINSERVERI.UZANTI şeklinde e-posta kalmamış ki ?
yedeği de yok ona üzülüyorum.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: harddisk yanışı ve tüm bilgilerimin kayışı..
Küçük bir ihtimal ama ilgili yerlerin desteklerine mail at eski şifreni hatırlıyorsan en azından,
güvenlik için bunu nu kadar karakter yaptım ama sonra hdd'em yandı şimdi giremiyorum diye belki eski şifreni filan bildiğin için ve kişisel bilgilerinide eklersen güvenip gönderebilirler.Küçük bir ihtimal ama denemekde fayda görüyorum. Kolay gelsin.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!