|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
firefox menu problemi
Merhaba Arkadaşlar. Ekteki menuyu www.dhtmlgoodies.com dan alıp kendi projeme uygulamaya çalıştım. Uygulama esnasında herhangi bir problemle karşılaşmadan projeme entegre ettim. Karşılaştığım sorunları aşağıda listeledim, yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1. menu div, ul, li tagları kullanılarak yapılmış. menu ie'de düzgün görünürken firefoxda bazı problemler çıkardı. 2 satıra inen menu elemanları ie'de gayet düzgün görünürken Firefox da ise 2.satıra inen menuler bir alt menu ile iç içe girdi. live a taguına line-height ve height ddeğeri vererek problemi çözemye çalıştım ama bu seferde menu aşağı doğru çok uzadığı için iyi bbir çözüm olmadı. Firefoxda 2. satıora inen menu elemanlarındaki bu problemi nasıl çözebilirim. 2.Menüde Li tagına bir yükseklik değeri girdiğimde bir türlü li'nin içindeki yazı verdiğim yüksekliğe göre ortalamıyor Bunu ortalamanın bir yolu varmı acaba ? (vertical-align: middle işe yaramadı ). Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sevgiler. Saygılar.
ifMylifeloaded("theEnd") { gotoAndPlay("myAge",18) } Mesaj hozkara tarafından 31.07.2006 (18:15) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!