|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ank-türkiye
|
hazırladığım bütün sayfalardaki alt çizgili linklerin , çizgilerinin gitmesini istiyorum. front page de böyle bir şey bulamadım. HTML kodunu bilen var mı? ve bütün sayfalara ayrı ayrı o kodu koymam mı gerekecek? ------- who-cares ------- |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ank-türkiye
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen m@Diver:
<head> ile </head> arasına <style><!-- a{text-decoration:none}--></style> yazarsan sayfadaki tüm linklerin çizgileri kaybolur...<HR></BLOCKQUOTE> teşekkürler.. ama yaptığım site 20 den fazla sayfaya sahip. hepsini birden kapsayacak bir kod yok mu? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
hayir yok***. her sayfanin head bolumune bu kodu eklemen gerekiyor.
*** aslinda var. her sayfaya bastan "server side include" eklenseydi, bu islemi bir dosyada yapman yeterli olurdu... ------------------ www.gfx-design.net<!-- [Bu mesaj lemi tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (22 Agustos 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Utrecht, Hollanda
|
benim anlatacagim belki daha primitief olabilir bilmiyorum.
Dreamweaver ve Frontpagede "find and replace" komutu ile degisikligi yapmak mumkun fakat bu programlari kullanip kullanmadigini bilmiyorum. ------------------ Sevgi & Saygi & Selamlarimla www.eRCiWeB.com |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!