|
|
#1 (permalink) |
|
firefox ve operada garanti bankası
merhabalar. çeşitli zamanlarda Firefox'u yeniden yüklemem gerektiğinde flash eklentisini de kurduğum halde garanti bankası Firefox'umun flash yüklü olmadığına kanaat getirip HTML sayfalarını gösteriyor. ana sayfasında HTML olması problem değil fakat internet şubesinde de HTML sayfalarını göstermesi beni gıcık ediyor. int. şubesini verimli kullanamıyorum. acaba operada da durum nasıl diye baktığımda aynı şeyle karşılaştım. internet Explorer'da herşey normal (fakat kullanamıyorum IE'yi, pis alıştık FF'a)şimdi sorum şöyle; biz nasıl yapıp edip, garantiye "benim tarayıcım flash'lı" diyebiliriz? yani bu noktada benim yapabileceğim birşey var mı? yoksa garanti bankasına şikayet dilekçesi mi yazmam gerekli? //(IE tab eklentisi sağlıklı çalışmıyor. denedim) teşekkür ediyorum.
kişisel site kişisel şeyler... Mesaj cok_yasa_kamil tarafından 05.08.2006 (10:32) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekleme |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: firefox ve operada garanti bankası
flash player sürümünü kontrol eden JS programcıklarında "latestVersion" değişkeni 8 olarak tanımlı ve muhtemelen sizin flash player sürümünüz de 9 olduğu için bu hatayı alıyorsunuz. Mozilla tabanlı tüm tarayıcılarda bu sorun olacaktır. Çok saçma bir yönetmi var bana göre, halbuki Mozilla'da flash plug-in'i string işlemleri ile öyle 8'den geriye saymadan da kolaylıkla bulunabilir. Tek satırlık kod ile mümkün bu.
Ben turkcell'e mail attım bununla ilgili ama sadeec teşekkür ettiler. sorun hala devam ediyor orada da.
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
bahsettiğin şekilde Adobe'a gittim buradaki adresten 8 versiyonunu indirdim. mesele çözüldü. teşekkürler gösterdiğin yol için....
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
böyle sorunlar çıkartan programlar neden kullanılır ki
bir bakayım neymiş demiştim hiç sevmedim Firefox'u. bir kere htmlciye yazık. ne o sitesini doğru göstertmek için türlü takla atmak gerekiyor.bir zamanlar netscape revaçtaydı. sene 1997-1998 o zamanlar internet kullananlar bilirler. internet explorerdan çok hızlı açıyordu sayfaları. ama sonra internet Explorer geliştirildi ve bir çok kolaylık getirildi. netscape kendini geliştiremeyince bir süre ortadan kayboldu. yakın zaman önce kendini toparlamaya çalışan netscape yeni sürümlerini daha destekli çıkartmaya çalıştı ama onlar da bir sürü yükleme gerektirdiğinden çok ilgi görmedi. şimdi de Firefox var. herkes onu kullanmaya çalışıyor. bu kadar desteği az, problemli bir tarayıcı neden tercih edilir ki? makinemde media player varken mesela gidip neden winamp kurayım? işimi gayet iyi görüyor. ne kadar ek şey o kadar sorun arkadaşlar ![]() kolay gelsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
isiniz web uzerine ise veya interneti cok yogun kullaniyorsaniz, yani sadece sorf yapmaktan bahsetmiyorum, Firefox'un extension mekanizmasi ile yapabildiklerini ie ile yapamazsiniz, baya bir zaman da yapabileceginizi sanmiyorum.
eger ie isletim sistemi ile birlikte gelmese netscape gibi piyasadan silinebilirdi. ms web iscilerini yeniden kendilerine cekemez ise sonunda windows Firefox ile birlikte gelecek. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!