|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
yahoo sorunları
Yahoo mail ile ilgili 3 sorum olacak 1.si, yahoo mail adresime posta gönderen kişinin ip adresini nasıl öğrenirim? 2.si Yahoo mail Türkiye açıldı diye bir haber duydum bayağı önce. Şimdi tr.yahoo.com adresine girdiğimde "yahoo! uk & ireland" açılıyor. sorun ne olabilir? Son olarak da; Yahoo! mail sayfamda üstte yalnızca "posta" ve "adresler" sekmeleri var. Ben üstte "takvim" ve "not defteri" sekmelerinin de bulunmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: yahoo sorunları
1. soru: Bilmiyorum
2. soru: Yahoo Türkiye henüz yok UK&Ireland'a yönleniyorsun. http://edit.europe.yahoo.com/config/mail?.intl=tr adresinden türkçe yahoo mail'e ulaşabilirsiniz. Ne yazık ki Türkçe gibi yaygın ve bu tip servisleri kullananların sayısının diğer önem verilen dillere göre çok daha fazla olduğu bir dile öncelik verilmiyor. 3. soru: buna da bişey diyemiycem çünkü benim kullandığım yahoo'da Posta ve Adresler düğmelerinin yanında bahsettiğin düğmeler var. Ben USA olarak kullanıyorum Yahoo'yu. Diğer ulusların Yahoo mail yenilikleri daha geç geliyor. Kullandığım standart Yahoo'da (USA) yenilikler güncel oluyor.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
ip öğrenmek için (yahoo mail beta kullanıyorum) mesajın sağ üst köşesinden full headerı seçmeniz gerekiyor.
eski versiyonda da full headerları açmıştım ama tam yerini hatırlamıyorum sanırım mail options bölümündeydi.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
teşekkürler. sorunları çözdüm yahoo uk yaparak. yahoo mail betayı da görmüş oldum
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!