|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
İzlemeye firsatimin oldugu bir kac sitedeki son bir aylik kullanici istatistikleri aklımdaki bazi kaliplasmaya baslayan dusunceleri degistirdi. //// Ben Netscape'in en azindan %10-15 arasi bir kesim tarafindan kullanildigini dusunurdum.. Ama azami(maximum=turkcesi nedir??) yuzde 5 gorunuyor.. //// Sonra 1024/768'in 800/600'u yakaladigini dusunurdum; ama 1024/768 hala %25 duzeyinde... Mini Not: Tabi tümevarim yontemini kullandigim icin bir hata soz konusu olabilir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
http://websnapshot.mycomputer.com/ aynı datalara ve daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Asagida oradan aldigim istatistikler var; acaba Turkiye icin netscape ve hele hele aol dogru bir karar noktasini olusturabilecek veriyi sagliyorlar mi?
Ben sanmiyorum ki; (aol ie) ulkemizde kullanilsin ve netscape'in orani da bu kadar yuksek olsun. Microsoft 80.7% Netscape 13.9% AOL 4.9% Other 0.4% Bu bilgilerin Turkiye icin olanlari cok mu gizlidir? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
haklı olabilirsin umut,
ancak eldeki bilgiler(iyi yada kötü) bunlar.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!