Zoque.Forum
»
Paypal sorunu ?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Paypal sorunu ?
@cgencer tabiki farkındayım ilk alışverişinden düştüğünü ama sence o kadar çok kullanıcın 2$ ını bir süreliğine elinde bulundurmak bile Paypalı ihya etmez mi?
@adoxus herhalde çifte standart var çünkü her kredi kartıma ayrı numara geldi. Ya da şöyle olabilir bende 1 mastercard 1 Visa vardı bu şekilde olunca her karttan ayrı ayrı alabiliyor olabilir. en uygun açıklama bu olabilir ![]()
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
şimdi baktım, benim kartların ikisi de Visa.. mantıklı..
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Bu konu açılmışken hangi kredi kartını paypala kaydedeceğinin kararını vermeyen arkadaşlar için bir uyarım olacak:
Garanti bankası Kartları ebay alışverişlerinde ($,€...) döviz kurunu birşey aldığınız anda hesaplamıyor.(!) kredi kartınızın hesap kesim tarihini bekliyor , o gün kur ne ise ona göre hesaplıyor ki bence çok saçma Daha önce başıma böyle birşey geldi müşteri hizmetlerini arayınca da şikayetvar.com a şikayet edince de bunun kesinlikle değişmez bir uygulama olduğu cevabını aldım. Ben ebay alışverişlerimde artık Bonus Kartı kullanmıyorum.(Hatta artık hiç kullanmıyorum). Finansbank alışveriş yaptığımız andaki kurdan hesaplıyor bende onu kullanıyorum.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Yapı Kredi, Garanti Bankası, FinansBank ve HSBC bankalarının sanal kartlarını kullanıyorum. Sadece HSBC, yurtdışı harcamalarını ayrı tutup $ olarak ödemenizi istiyor. Diğer saydıklarım anında mevcut kurdan YTL'ye çevirip hesabınızdan ve/veya kredi kartı limitinizden düşüyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!