»
Paypal sorunu ?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Paypal sorunu ?
Dostlar Paypal'a üye oldum ve kredi kart bilgilerimi de girdim yalnız bu sefer de "Expanded Use Number" diye bir olay çıktı ? Araştırdığım kadarıyla Kredi kartı extresinde ki Paypal'ın gönderdiği son 4 rakama bakmal lazımmış ? Böyle bir olay gerçekten var mı ya da ben mi yanlış anladım ? Üyeliğin bu kadar uzaması şaşırttı beni de ![]() Tşk... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Re: Paypal sorunu ?
Bankanızla irtibata geçerek halledebilirsiniz kanımca.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Expanded programa başvurduysanız, kredi kartı ekstresinde 4 basamaklı bir sayı oluyor. Eğer internet şubesinden takip ediyorsanız 1 ya da 2 iş günü sonrası bunu görebiliyorsanız. internet şubesi kullanmıyorsanız da ekstrenizi beklemek zorundasınız.
Fakat böyle bir sayı var, içiniz rahat olsun
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() O ufak miktar 2$ var ya işte o ufak miktar Paypal ı ihya etti. Bir de sadece yeni üye olunca bu işlemle karşılaşılmıyor; diyelim ki Paypal a kaydettiğiniz kredi kartınızın limiti bitti acele bişey almanız gerekiyor hadi bi kart daha eklerseniz bi kere daha expanded zart zurt number. bi tane daha ekle bir 2 dolar daha ...
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
HSBC advantage kartimi sisteme ekledim dün gece. Bugünde bankayi arayarak 4 numarali rakami sordum. Hersey sorunsuz sekilde halloldu.
Simdi istenen, adresimin dogrulugunu kanitlamak icin bir fax göndermem gerektigiymis. Ben bu faksi gönderdikten sonra limitli kullanici statüsünden ne kadar zaman sonra cikarim? |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!