|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
firefox localhost eziyeti
ve bir CSS problemi Merhaba, Firefox da ve aynı zamanda IE uyumlu bir site yapabilmek için iki tarayıcı ile birden çalışıyorum, Firefox da localhost açılışı nedense doğru düzgün yüklemiyor, her zaman bir kaç div layer vb... öğeleri görüntülemiyor,bir kaç yenileme ve ileri geri hareketiyle öğeleri görebiliyorum. Firefox sıkıntım artık eziyet oldu, hem IE sorunları hemde Firefox da karşılantığım bu problem ciddi zaman kaybına yol açıyor. Bu problemi yaşayan arakdaşlar yardımcı olursanız sevinirim. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ CSS problemin ise IE den kaynaklanıyor, div çevreleyen bir arkaplan atıyorum ve içeriğimi bu alanda gösteriyorum kodum; Kod:
#IcerikOrta #cevreDiv { background: transparent url('index_div_cevre.gif') no-repeat scroll left top; clear: both; position: relative; margin-left: 5px;margin-right: 5px; margin-top: 0px;}
#IcerikOrta #cevreDiv .cevreSon{ background: transparent url('index_div_cevre.gif') no-repeat scroll right bottom; }
Kod:
<div id="IcerikOrta"> <div id="cevreDiv"> İçeriğim: Bu alandan birde form alanı buluyor <div class="cevreSon"> </div> </div> </div> IE de ancak form alanın bitimi olan formalanı sonu ile cevreSon classı gibi işliyor cevre kapanıyor hem altından asıl div de işliyor ikinci kez tekrarlıyor, ve tasarım bozuluyor. Yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: firefox localhost eziyeti
Merhaba gudi;
IIS server kurulu bilgisayarımda ASP ile çalışıyorum, firefoxla localhost' a giriş yapınca aşağıdaki görüntü gibi yüklenmiyor CSS ler. ( ekte görünen ve görünmeyen örnek bir bölüm var. ) CCS sorunum ise sanırım fieldset yerine hizlama için bir table kullanmandan kaynalanıyormuş, ama bu sorunu çözdüm.. ilgin için teşekkürler. çok mu zor yazmışım
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
CSS leri görüyorda sanki background ları görmüyor gibi sanki
çümkü yaz ıboyutu ve rengi gibi değerler normal gözüküyor .
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bende genel kanı
eğer sorun ff da ise kodunda bir hata var eğer ie de ise ie de bir sorun var kodu kontrol etbence bi yer de ; fazldan tanımlama gibi sorunlar olmasın
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!