Zoque.Forum
»
Image Bank aranıyor...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Web images arıyorum..
Cok saol ama ben iyi anlatamadım herhalde
"o yuvarlak hatlılardan degil web image lerin yuvarlak hatlılarından istiyorum yani interfacesler.Ama mumkunse "create online" olsun. Yine de cok saol tosuba )
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
http://www.zoque.com/vbulletin/showt...?threadid=2303 ya da forumda konu ile ilgili gönderilen diger mesajlara ulasabilmek icin arama motorundan aratmayi dene.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
interface dedigin arayuz oluyor sanirim.ama arayuzu zaten sen olusturacaksin.create onlie=bu nedir?
ingilizcesi olmayan arkadaslari dusunerek biraz daha acik anlatirsan yardimci olmamiza yardimci olursun. bu arada aradigin,arayuzu olusturman icin sembolik giflerdenmi yoksa fotograf tarzi birseymi? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
interface ve create online gibi kelimeler kullandıgım icin ozur dilerim ama o an onun tam turkce karsılıgını katırlayamamıstım.Neyse ben senin turkcelestirdigin gibi arayuzu olusturmak icin sembolik gif arıyorum.Bir kac adres verisseniz sevinirim benim girdiklerim hep kullanılmıs seyler ben biraz daha ozgun arıyorum.
İlgilendiginiz icin tesekkurler...
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
özgün arıyorsan kendin yapacaksın.
Forumu aratırsan uygun cevaplar bulacaksın, nasıl yapılacağı daha önce bahsedilmişti.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yardımcı oldugunuz icin tesekkurler
tesekkurler...
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!