|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
Sabit Layerlar
Merhaba, yeni bir tasarım üzerinde çalışıyorum, bir kaç yerde tablo harici layer kullanmak istiyorum, ancak şöyle bi' durumla karşı karşıya kalıyorum, döküman içine yerleştirdiğim layerlar kendi çözünürlüğümde (1280*1024) düzgün gözükürken, başka bir çözünürlükte (1024*768) kaymış olarak gözüküyor. Eski mesajlarada göz attım ancak kesin bir çözüm bulamadım.. bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Re: Sabit Layerlar
Esasen buna benzer bir problemlerim var. @sahip hep vurguluyor tablosuz yapın diye ama bir türlü beceremiyorum. Burda arkadaşın sorduğu soruya bir türlü cevap bulamadım forumda. (Yanlış mı aratıyorum acaba) Mesela şu linkte tablosuz çalışmaya çalıştım. Ama beceremedim. Ben ne zaman sitelerimin altına bu linki ( XHTML | CSS | site by seribul ) atıcam bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
@modela
Sahip net müfettisi, o diyorsa dogrudur verdigin linkteki siteyi yaparken deneme amaclida olsa kullandigin CSS kodlarini gönder birlikte düzenleyelim. Nerde ne hata yapmissin ortaya ciksin. Bana göre, tablo kullanimi resim üzerinde java.applet ler ile kar efekti vermeye benziyor. Bu saatten sonra agirligin tamamen CSS üzerine olmasi gerek. Mesaj metsatöll tarafından 30.10.2006 (21:08) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
1. Firefox kullanalım
2. web developer eklentisini koyalım Firefox' a ( özellikle CSS edit için çok faydalı ) 3. hem ie hem ff hem operada nasıl göründüğüne bakalım 4. mümkünse Mac safaride görüntüsüne bakalım/ baktıralım ![]() 5. CSS için TSlite 3 den faydalanalım. 6. CSS sitelerine bakalım, nasıl yaptıklarını inceleyelim. 7. CSS yetmez xhtml ile kodlayalım. 8. sayfalarımızı test edelim. http://validator.w3.org/, http://jigsaw.w3.org/css-validator/ yardım için site kodlarının tamamını görmekte fayda var, daha iyisi site yayında ise bir görsek. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!