|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kahramanmaraş/Türkiye
|
Önceki soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi ben flashla uğraşmaya yeni başladım. Benim size sorum aynı sahne içinde diğer sahneye geçemek için nasıl bir url vermem gerekiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER ------------------ Herşey Photoshop ve flash İçin |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - TR
|
Slm. Öncelikle konu başlıklarını özenli yazmaya dikkat etsen diyorum.
Yani "flash flash flash..." 'ı görünce "bu ne lan? Ne oldu acaba" diye düşünüyo insan. ![]() Sorunun cevabı: Keyframe'e sağ tıkla, Properties i seç, Action tabını seç, sol üstteki + işaretini, ardındanda "go to" yu seç. Buradan da scene'i seçip en altta "Go to and play" checkbox ını işaretle. Biz çok mu tembelleştik acaba? Yani bunu foruma yazana kadar cevabını sende bulabilirdin. ![]() ------------------ ------------------------- Armystique - in my dreams http://www.armagan.cjb.net ------------------------- |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
Valla yani böyle sorular beni üzüyor. Herşey (yani hemen hemen) karıştırılarak öğreneline bilir. Ne biliyim ilk bilg. aldığımda windowsu 2-3 günde bir göçertiyordum. Ama malesef (neyseki) flash göçmüyor. (Tüh bee konuyu yine dağıttık)
------------------ ShAlAlA |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!