|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Çerçevesiz Popup Pencere
Merhaba, Küçük bir problemim var. Google'da epey bir araştırma yaptım fakat istediğim scripte rastlayamadım. Elinde olan veya beni yönlendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Problemime gelince: flash içinden bir butona tıkladığımızda popup pencere açılıyor. Buraya kadar sorun yok. Benim istediğim; popup pencerenin Windows Explorer'ın üstteki kapatma küçültme butonlarını içeren çubuğu dahil hiç bir çerçevenin olmaması. Düz, bembeyaz, çerçevesiz, butonsuz bir yeni pencere. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: YARDIM! Çerçevesiz Popup Pencere
Tıklanacak butonun bulunduğu sayfanın head kısmına bu kodları
PHP Code:
JavaScript:ac() yaptığında bu yapılabiliryordu ancak güvenlik gerekçeleri ile gelen güncellelerden sonra bu artık mümkün değil. title bar ve yan çerçeveler mutlaka geliyor: örnek (english) - - - - bir de "Cromless" olayı vardı fakat artık o da imkansız. .
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hatırladığım kadarı ile dreamwear' a eklenti olarak yüklenen adını tam olarak doğru yazamayacağım: camberella gibi bir şey js uygulama var bu işinizi görebilir. js dosyasını flash' tan çalıştırabilirsiniz işinizide görür tahmin ediyorum..
Eve girder gitmez eklentiyi yüklerim sizde araştırma yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Buldum bu arada adı: Chromeless Win 2.1.2, ancak (internet Explorer 5+ için) umarım işini görür, kendi resim formatı butonları var onları js dosyasını editleyerek aşabilirsin.
http://www.dw.gen.tr/?module=files&page=index |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Bende servicepack 2 yüklü değil. O yüzden DHTML uygulamalarının neredeyse tamamını izleyebiliyorum.
ServicePack2 yüklü olan arkadaşlardan aşağıdaki linki test etmesini rica ediyorum. Eğer bir engelle karşılaşıyorlarsa hiç uğraşmayayım ve sizleri de uğraştırmayayım. http://www.dynamicdrive.com/dynamici...chromeless.htm adresinden DEMO linklerine tıklıyorsunuz. (Benim istediğim uygulama bu değil. Sadece test edebilmeniz için gönderiyorum) Vaktini ayırabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
SP2 ve IE 6 da normal pencere ile beraber çıkıyor olumsuz yani ... zamanında bunu kullanıp kendi butunlarını yok etmiştim böylece düz bir pencere ortaya çıkmıştı ancak msj.da belirrtim gibi yanlızca ie ve hiç de iyi durumda değil script...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar...
Chromless Window eklentisini denedim. Panelde yükseklik ve genişliği vermeme rağmen pencere tam ekran açılıyor. Başka bir sorun yok ama bu büyük bir sorun. Scriptte anormal hiçbir durum göremedim. İlgilenebilirseniz sevnirim. <script id="chromeless" src="pz_chromeless_2.1.js"></script> <script type="text/JavaScript"> <!-- function openChromeslessWindow(openUrl, winName, wWidth, wHeight, wPosx, wPosy, wTIT, windowBORDERCOLOR, windowBORDERCOLORsel, windowTITBGCOLOR, windowTITBGCOLORsel, bCenter, sFontFamily, sFontSize, sFontColor){ openchromeless(openUrl,winName, wWidth, wHeight, wPosx, wPosy, wTIT, wTIT , windowBORDERCOLOR, windowBORDERCOLORsel, windowTITBGCOLOR, windowTITBGCOLORsel, bCenter, sFontFamily, sFontSize, sFontColor); } //--> </script> </head> <body onload="openChromeslessWindow('hede.htm','800',800 ,800,null,null,'hea', '#000000', '#000000', '#999988', '#808040' ,true,'Arial, Helvetica, sans-serif', '1','#000000')"> </body> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!