|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ie7 ve favicon
Biliyorum favicon mevzusu bundan önce bir çok defa konuşuldu. Ancak benim sorunum biraz daha farklı. Bilirsiniz Firefox da favicon sorunsuz çalışır. IE 6 da ise favorites'e ekledikten sonra düzgün çalışır. IE 7 de artık favorites'e eklemeden de düzgün çalışabiliyor. Örn: mediatemple.com favicon.com Yalnız benim forum sitemde sanırım bazı kodlarla çakışma oluyor ve IE 7 de favicon çalışmıyor. Aynı konu zoque için de geçerli. Ben de zoque gibi favicon'u eklemiştim. Acaba Vbulletin ile birlikte gelen üstteki hazır tanımlamalarda mı bir çakışma oluyor? mediatemple.com da favicon eklemek için sırrını çözemediğim bir yöntem kullanılmış. Daha doğrusu şuna benzer bir kod bulamadım; Üstte 3 farklı CSS ile bağlantı yapmışlar ama o CSS ler içinde de favicon ile alakalı herhangi bir kod bulamadım. Sonuç olarak sorum şu: Sorunsuz bir favicon'un sırrı nedir? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ie7 ve favicon
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: ie7 ve favicon
Maalesef hiç bilemiyorum uzun süredir forum kurulumu / yönetimi gibi şeyler ile uğraşmadım. Ama pek mantıklı gelmiyor çünkü bu tag'ın yaptığı şeyin CSS-js ile alakasız birşey diye biliyorum. Browser cache'inle ilgili bir problem olabilir mi?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!