|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: türkiyede' ki ünlü reklam ajanslari
duyduğum firmalar arasında rafineri var. www.rafineri.net rafirenin kendi içerisinde eğer yanılmıyorsam trafo diye birde web tasarım kuruluşu var.
Mesaj hakansazak tarafından 10.01.2007 (23:18) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
reklam ajansı tanımı biraz farklı olmuş sanırım. interaktif ajanslarda girmiş listeye.
![]() üsttekileri de toparlarsak, reklam ajansları: www.rafineri.net www.manajans.com.tr www.alametifarika.com.tr www.tbwa-istanbul.com www.leoburnett.com.tr www.lunapark.com.tr www.ddb.com.tr www.3kusak.com www.frog.com.tr www.ajansultra.com.tr www.fikirmerkezi.com www.markacom.com www.dda.com.tr www.tayfa.com www.klan.com.tr www.farkyeri.com www.manga.com.tr www.ogilvy.com.tr www.yorum.com www.republicaadv.com interaktif ajanslar: www.trafo.com.tr www.litespell.com www.adinteractive.com.tr www.magiclick.com www.luckyeye.com www.csdlab.com www.paternika.com www.pixelplus.net www.ddf.com.tr www.manadigital.com www.kirmizikalem.com
_portfolyo : www.holytitle.com _blog : www.interaktifhareketler.com - "memleketten advergame havadisleri" Mesaj automatisch tarafından 11.01.2007 (00:37) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kapsam oldukça genişler interaktif ajansları da alırsanız,
ama bu durumda kendi ajansımı da o listede görmem gerekir. Kırmızı Kalem İş çapı olarak ekledim, kişisel reklam söz konusu değil
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
pardon yunus abi ya, kırmızı kalem'i nası atladım ki pardon hemen düzeltiyorum bende mesajımı
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!