|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: türkiyede' ki ünlü reklam ajanslari
http://www.ekomtanitim.com/ ne kadar ünlü bilmiyorum ama marketlerde ürün tanıtımları gibi işler yapıyorlar
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Mutreft.com - Yaptık kendimize bişeler // Zumatru.com - Gizli proje merkezi // BursaNoktaNet - Türkiye'nin en büyük yerel iletişim platformu // Mesaj MuTReFT tarafından 10.01.2007 (14:14) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
MARKA - www.marka.com
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
LunaPark . www.lunapark.com.tr
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Şu ana kadar sayılanlar oldukça alakasız örnekler, sadece Lunapark bu klasmana giriyor, o da oldukça küçük bir örnek. Diğerleri kişisel favoriler veya işverenler sanırım
TV ve basılı medaya için reklam hazırlayan kuruluşları sorduğunu varsayıyorum, Reklamcılar Derneği bu konuda en düzgün referans olacaktır. http://www.rd.org.tr/ Üye listesi üzerinden gidip bir tarama yapabilirsin. En "ünlü" çok öznel bir tanımlama. En büyüklerin büyük bir kısmı da yabancı ortaklıklar kurarak hem dünyaya açılıyor, hem de ismini güçlendiriyor. Sektörde en öne çıkan isimler diyip bir liste yapmak bana biraz haksızlık gibi geliyor, Biri bi Akbank reklamı yapıyor 6 ay konuşuluyor, diğeri Tbox konseptini yaratıyor öne çıkıyor vs.vs.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!