|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Sitedeki tüm linkler ayrı bir tabda, sekmede açılsın
evet ya @sahip artık itiraf et, W3 den ayda ne kadar maaş alıyorsun Bak vergi daireleri online sorgulanıyor. Sürekli W3 uyumluluk yarışmaları açıyor adını duymadığımız belgeleri önümüze koyuyorsun. Şaka bir yana benim düşüncem bilgiye" RSS temelli" bakmak. Diyelim ki W3 tarafından hedeflenen içerikle stili farklı site. Sizin verdiğiniz içeriğin sunduğu linkler RSS okuyucu ve her çeşit gelecek cihaz için farklı değerlendirilebilir. Yani biz bilgisayar browser gözüyle bakınca yeni pencere, yeni sekme tamam oluyor da cep telefonunda ve binbir çeşit gelecek cihazda nasıl yorumlanacağı değişiyor. Bu nedenle sıcak bakmadıklarını düşünüyorum.
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
bunun cevabı strict kelimesinin anlamında yatıyor zaten
http://www.zargan.com/sozluk.asp?soz...rict&FireFox=1 Alıntı:
![]() ssönmez, yahu onlar adama para verirler mi? ![]() standartlara uyan bir site şu an bile bazı cep telefonlarından çok net izlenebiliyor. ben kendi siteme bakmıştım.
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
target="_blank" ın artık kabul görmemesinin tek nedeni kullanıcı rahatlığıdır.
Kullanıcı o sayfayıyeni pencerede açmak istiyorsa zaten bunun nasıl yapılacagını biliyordur ve yapar.Ama istemedigi halde sayfa yeni bir pencerede açılıyorsa bu kullanıcıyı rahatsız eder. Olay bu kadar basit bence =)
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bu pek de onemli degil elbette, cunku gelecekte hem bilgisayarlar hem cep telefonlari browser tabanli olacak, power dugmesine bastigimizda gelen web tabanli acilis ekranini istedigimiz her ortama tasiyabielcegiz.her neyse konuyu daha fazal dagitmayayim. |
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
<a href="www.Google.com" TabName="Search">
Google Search</a> Aranan çözüm bulunmuştur arkadaşlar. Kaynak: http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/05/16/417732.aspx Gördüğüm kadarıyla,hem IE hem FF uyumlu. Şimdi sırada tüm linklere uygulamayı bulmakta
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
(ben calistiramadim tabname ozelligini ama) tum linklere (onceki koda benzer sekilde) soyle uygulariz:
Kod:
for(x in document.getElementsByTagName('a'))
if(x!='length' && x!='item' && x!='namedItem')
document.getElementsByTagName("a")[x].setAttribute("TabName","Search")
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Alternatif linkte verilebilir. Normal metne link verdikten sonra yanina bir ok isareti veya yeni pencere ikonuna benzeyen kücük bir resim ekleyerek, metnin ayni pencerede, resmin yeni pencerede linke gitmesi, secenegi tamamen kullaniciya birakmak olacaktir.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!