|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 sonuçları açıklanmış
Alıntı:
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Jurideki tek bi adama takmışsınız Altın örümcek olarak konuyu açmıştım ama neyse...
Ben yinede bu tür yarışmaların herzaman olmasını isterim. Daha iyisi olana kadar en iyisi bu gibi görünüyor. En azından diğer juri üyelerindeki kişilerde sorun yoktur! http://www.altinorumcek.com/AltinOrumcek/Juri.aspx
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Aslında o jüri üyelerinin de bu konuda hassas olmalarını beklerim, eğer sürekli eleştirilen biri devamlı şekilde jüride yer alıyorsa... ya da en azından bir açıklama yapılmalı. Bu forumda söylenenlerin sadece burada kaldığını, çok lokal bir tartışma olduğunu düşünüyorlarsa bu benim açımdan "çok acayip" bir yaklaşım olur açıkçası. Aklıma bir soru geliyor: "acaba bu eleştirilerden haberleri var mı?"
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Şu sitelerin bu şekilde dereceler alması beni oldukça şaşırttı.
Hani reklamz nin içerik zenginliği var ama bu tek başına yetiyomu ? Bilmiyorum benim hoşuma gitmedi bu siteler.. Ünlüler/Hayran Siteleri 1 - http://www.sertab.com Pazarlama/İletişim 1. http://www.reklamz.com Bilgi Teknolojileri 2. http://www.reklamz.com
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Bende işte o yüzden bu konuyu açtım önceki senelerde daha çok yerde haber oluyordu Altın Örümcek. Madem bu en iyisi diyoruz daha iyi daha kaliteli olması lazım ve web ile yakından ilgilenenlerin daha çok haberi olmalı diye düşünüyordum.
Ama çoğu kişi gibi zoque kullanıcılarıda Altın Örümcek'i yeteri kadar begenmiyor herhalde ben bunu anladım.
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
İzin almadıkları gibi konu ile ilgili gönderdiğimiz mesajlarada bir cevap alamıyoruz. Ha bu arada, sizlerden böyle bir durumla karşılaşan var mı bilmiyorum ama, önerilerinizi dinlemek isterim. Yasal olarak bu durumla nasıl mücadele edebiliriz vs. İçeriğimizde copyright bilgimiz bulunuyor. Ve haklarının bize ait olduğu belirtiliyor. Bu dava açmak için yeterli midir? İçeriğin bizim tarafımızdan oluşturulduğunu da ispatlamak kolay. Bizim 2 yıl önce yazdıklarımız onların sitesine bir kaç ay önce eklenmiş mesela. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hakkında herkesin bildiği kadar birşeyler bildiğim ve işini çok kalitesiz tamamen yönetici olarak takılan birkaç kişi ve diğer tüm kısım sponsorlar tarafından yapılan bir organizasyon. Birşeyi yapıyorsan en azından biraz da olsun bilgi edinmek gerekli, en azından benim fikrim böyle...
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
aslında var ya şu forumdan en iyi 10 kişi seçilse juri yapılsa daha iyi sonuç çıkar ortaya
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
aciklanmis , sonuclari , 2006 , odulleri , web , orumcek , altin |
|