|
|
#1 (permalink) |
|
Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 sonuçları açıklanmış
25 Ocak 2007 tarihinde sonuçları açıklanmış ve Altın Örümcek 2006 web Ödülleri sahipleri bulmuş ama sanırım bu yarışma eskisi gibi fazla popüler değil çünkü fazla bir haber olmadı... Zoque de bile hiç konu açılmamış Altın Örümcek 2006 ile ilgili neden acaba ? Tasarımını beğendiğim ve sürekli takip ettigim www.istanbulmodern.org 46 kategoride, 1061 site için yapılan başvuru arasında En İyi web Sitesi ödülüne layık bulunmuş. Finalistler ve Ödül alan diğer siteler
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 sonar ermiş haberimiz yok
Ödül ve ödül komitesi hakkında bir çok söylenti dolaşıyordu. Hatta bir yerde (bu da bir söylenti olmakla birlikte) bir yıl öncesinde ödül için sözler verildiğini duymuştum. Daha önce ödül verdikleri sitelere bakınca da haksız oldukları söylenemez. Bir çok başarısız siteye ödül vermiş olmaları, ödülün güvenilirliğini sarstığını düşünüyorum.
Alti Üstü Tasarım'ın ödül almış olması da güzel. Neyse, kazananları tebrik ediyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 sonuçları açıklanmış
Milli Saraylar web sitesi ile 2003 yılında tasarım tam olarak bitmeden Kamu Siteleri Kategorisinde finalist olmuştum. Ödülü bu senede olduğu gibi http://www.ibb.gov.tr almıştı. 2004 ve 2005 altın örümcekte de yine juri konusunda tereddütler vardı. Değişen bir şey yok herhalde ama bu sene ve gelecek sene Turizm ve Seyahat kategorilerinde ödüle göz diktim. Tatil Defteri projemle...
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
hangilerine hayret ettin mesela ?
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Zoque kullanıcısı olup bu sene veya önceki senelerde yarışmaya girip finalist olan, ödül olanlar elbette vardır aramızda?
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Sayın @s_e_y_ya_h "Zoque de bile hiç konu açılmamış Altın Örümcek 2006 ile ilgili neden acaba ?" demişsiniz.
Sanırım görmediniz. Buyrun burdan yakın; thomas marban - fatih gürcan
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Çalıntı işlerde nereden bileyim ben Altın Örümcek konusu açılmışmı. Arama motorundan altın örümcek 2006 bile yazdım bulamadı. Bende merak edip açtım zaten? Ama zaten tek bir juri üyesine takılmış ortalık şasırdım zaten
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
aciklanmis , sonuclari , 2006 , odulleri , web , orumcek , altin |