|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kütahya
|
Proje altyapısı nasıl olmalı
Yaklaşık 1 sene sonra hayata geçirmeyi düşündüğüm iki adet projem var. web tabanlı olacak projelerim. Bir tanesi eğer tutarsa günlük bir milyonluk sayfa hiti olacak. Böyle bir proje hangi yazılımlarla yapılmalı. Ben yazılımı seçtiğimde o yazılım üzerine yoğunlaşıp, kendi projemin mimarı olabilmek istiyorum. Bana tavsiye edeceğiniz veritabanı programının bahsettiğim kulanıcıyla başadebilmesi ve hızlı olması gerekiyor. Aynı zamanda hangi web programlama diliyle bu projeyi programlamam gerekiyor. Kısaca bana programlama dili + veri tabanı tavsiyesi lazım. Ben programlama olarak ASP.net ve c# öğrenmek istiyorum. Dil olarak böyle projede bunlar işimi görür diye düşünüyorum. veri tabanı kısmında bilgim olmadığı için sizlerden tavsiye bekliyorum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Proje altyapısı nasıl olmalı
Bir milyon hit çok iddaalı, eğer yabancı ziyaretçi söz konusu ise yurtdışından hosting/server alınmalı. Türkiye içinde çok büyük servis sağlayıcılar teknik altyapıyı sağlayabilir, açıkçası sunucunun sizin olması gerekmektedir.
ASP.net ve C# ile yapılmak isteniyorsa veritabanı olarak MSSQL veya tercihim Oracle seçilmeli. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!