|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
C-panelde e-ticaret sitesi kurulumu
Fantastico da mevcut olan eticaret sistemlerininden hangisini öneriyorsunuz ve buradan alış veriş sistemini kurmak için izlemem gereken adımlar neler. kurulu olan sistemi yi türkçe ye çevirmek için ne yapmam gerekiyor. deneyimlerinizi bu başlık altında paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: C-panelde e-ticaret sitesi kurulumu
Oscommerce kursan yeterli olur herhalde senin için.. Türkçe dil dosyalarını Oscommerce resmi sitesinden indirebilirsin..Genelde dil değisimi icin oscommerce 'in kurulu oldugu alandaki language dosyasına atman yeterli oluyor Türkçe dil dosyasını.Admin panelinin biraz daha degisikti dil degistirme işlemi..Google da biraz arastırma yaparsan baya bir kaynak bulursun..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
dostum googlede araştırdım. fakat genellikle locallhosta yükleme ile ilgili şeyler var, anlıyacağın cpanelden kurulum ile ilgili güzel bi kaynak bulamadım.
cpanelden kuruyorum mysqol dan veritabanı ekliyororum fakat sonra yapmam gerekenler hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
bu adreste oscommerce hakkında baya bir bilgi var biraz arastırırsan bulabilirsin.
http://www.mjturkiye.net/forum/osCommerce-f171.html |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!