|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ege
|
Template yada Özgün Tasarımlar
Mrb Tasarım önçesinde müşterilere örnekler gösterirken daha çok templateler ile oluşturulmuş tasarımlar beğenilirken özgün tasarımlar o kadar ilgi görmüyor ve bu konuyu tasarımcı bir kaç arkadaşım daha söyledi.Peki siz template kullanıyormusunuz tasarımlarınızda veya sadece özgün tasarımlarınızamı yer veriyorsunuz.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Template yada Özgün Tasarımlar
Bana göre bu bahsettiğin durum müşterilerin 'marka bilinci' içinde olmayışından kaynaklanıyor. Örneğin bir kurum için logosunun özgün olması ne kadar önemli ise, bir web sitesinin de aynı şekilde -iyi ya da kötü- özgün olması gerekir. Az önce de yazdığım gibi müşteriler marka bilincinden yoksun olunca şablon tasarımlara yöneliyorlar.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: londra
|
Haklisin fatih ayni dusuncedeyim
Ben musterilere hazir bir template gostermedim. Ancak begendiginiz siteler hangileri diye soruyorum fikir edinmek icin, daha sonra bir kac calisma sonunda birine karar veriliyor ve onu gelistiriyoruz. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
bende fatihle aynı fikirdeyim. ama ztaen iş bilmez müşteriler templatelerede bi ayar çekiyorlar. o açıdan bakınca özgün veya temp fark etmiyor. tasarımcı olarak ben özgün çalışmalarıma köklü müdahalelere karşıyım. çünkü ozaman bana özgü bişey olmuyor ama altta benim imzam oluyor
bunun dışında kişisel olarak temlatelerin aynen kullanılmasını doğru bulmuyorum her marka kendine özgü çözümler üretmeli bence. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!