|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Adana
|
Blogger'da URL yönlendirme yasak mı?
Merhaba, Bugün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Blogger'da bir blogum vardı. Daha sonra bu blogu başka bir sunucuya taşıdım ve Wordpress'e geçtim. Eski blogumdaki tüm yazıları da yeni bloga taşıdıktan sonra tek bir sorunum kalmıştı. Yeni boguma hiç ziyaretçi gelmezken eskisine günde ortalama 10 kişi geliyordu. Bende ne yapmalıyım derken bir sitede .blogspot URL'sinin nasıl başka bir adrese yönlendirilebileceği yazıyordu. Sitenin sahibi ve başka birçok kişi yaptığına göre kurallara aykırı bir durum yoktur dedim ve dün sitede bahsedilenlerin aynısını yaptım. Gerçektende kod işe yaradı. Eski blogumdaki herhangi bir sayfaya ait URL'yi tarayıcıya girdiğimde yeni blogumun ana sayfasına yönlendiriliyordum fakat bugün Google'dan bir mail aldım: Alıntı:
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Re: Blogger'da URL yönlendirme yasak mı?
Adsense hesabınla uğraşacaklarını hiç sanmıyorum. İkisi ilgisiz çünkü.
Sitenin kodlarını Google zaten belleğine (cache) almıştır. Artık kodlarını değiştirip değiştirmemen pek önemli değil. Yönlendirdiğin site ile eski sitenin aynı olduğunu anladıklarında sorun ortadan kalkacaktır bence. Sonuçtan haberdar et bizi..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Henüz yeni bir mail gelmedi. Siteye sorunsuz girebiliyorum. Umarım dediğin gibidir. Bu arada siteyi Google arattım çıkan sonuçlardan en yenisinin önbelleğe alınma tarihi 12 şubat. Ben yönlendirmeyi 16 şubatta yapmıştım. On iki şubattan beride siteye hiç yeni bir yazı girmedim. Belki de önbelleklerinde ki en yeni sayfa 12 şubata aittir.
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Bugün Blogger'dan yeni bir mesaj geldi ve bu konu çözüme ulaşmış oldu:
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Haydi geçmiş olsun bakalım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!