|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
FLASH action script YARDIM LÜTFEN... konu duplicate'te butonların çalışmaması
Merhaba, aşağıdaki sorunla ilgili yardımınızı bekliyorum. http://www.ahmetkaleli.com Üstte geçen ürünler MC movieclip’i…. Aşağıdaki scriptle, ürünler sayfa dışına çıkınca her seferinde kendini MC2 ve MC3 olarak duplicate ediyor. SWF ye bilgisayarda bakıldığında sorun yok. Ancak web’e atıldığında duplicate olan ürünlerdeki butonlar (tıklamada) çalışmıyor. sorun budur. Mouse’a göre scrool esprisini bozmadan nasıl bir çözüm bulabiliriz? yada sorunun kaynağı nedir? flash’ı 6 export ettim, belki sürümdendir diye; yine de web de sorun düzelmiyor. şimdiden teşekkürler SCRİPT _________ MovieClip.prototype.kayanMc = function(mouseCenter, ivme, mouse_in) {ss xpos = this._x; this.onEnterFrame = function() { if (!mouse_in) { hareket = _root._xmouse; } else { hareket = mouse_in; } trace(hareket); this._x -= ((hareket-mouseCenter)-_x)/ivme; if (this._x<xpos) { this.duplicateMovieClip("mc2", 2); mc2._x = this._x+this._width; if (this._x<-this._width) { this._x = xpos; } } else if (this._x>xpos) { this.duplicateMovieClip("mc3", 2); mc3._x = this._x-this._width; if (this._x>this._width) { this._x = xpos; } } }; }; mc.kayanMc(150, 100, false); |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
calismamasi , butonlarin , duplicatete , konu , yardim , script , action , flash |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!