|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Turkey/Istanbul
|
daha önce site içi imajlarının tümünü bir anda nasıl görüntüleyebilirim diye sormuştum... "antivitamin" de bana bir cevap olarak forumda daha önce geçmiş bir konuyu gönderdi ama birşey anlamış değilim oradan ve oradaki linkten... java sayesinde imaj preload edildiğini biliyorum bu yöntemle istediğim şeyi yapmam mümkün mü ? ASP falan mı gerekiyor yoksa illa ki ? açıklayıcı bir cevap istiyorum. lütfen... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
sözü gecen java degil, bir java skript olmasi gerek. hangi konu oldugunu bilmiyorum ama sözü gecen konunun adresini belirtirsen ya da eski konuya devam edersin daha iyi olur.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
http://www.zoque.com/vbulletin/showt...?threadid=2373 adresine yanıtladım
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: BURSA
|
Re: preload - hiçbirşey anlamadım ?
Alıntı:
![]() pardon görünce dayanamdim ![]() _________________________ cok eski bi konuymus sonradan farkettim. uzun zamandır foruma girmiyordum. yeniden alışmaya çalışıyorum. Mesaj webulent tarafından 28.07.2008 (11:03) yeniden düzenlendi.. Açıklama: cok eski bi konuymus. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!