|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
burada da cok onceden sorulmustu o soru cevap yazmak yerine url atayim cok cevap var.
http://www.aspturk.com/sorular/soru_...?q_id=18&ref=s |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
Ayni görev icin ASP ve CGI/PERL kodlari elimde bulunuyor. Ilgileniyorsaniz
CGI/PERL --> http://kaynak.cjb.net/ (CGI Scriptler Bölümü) ASP --> http://www.ocal.net (forum icinde arama yapiniz) ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
http://www8.ewebcity.com/evcilasp/v3/makale.asp?id=107
Bu adreste Sevgili Muict aciklamis.. Hem nasil yapilmis ogrenirsin.. Boylece hazir ornegi alip sitende kullanmaktan daha ii dir.. Ben ASP konusunda cok ii degilim.. Ama calisiyorum. Her gun yeni seyler ogreniyor. Degisik uygulamalar (i inceleyerek ) yaparak pratigimi gelistiriyorum.. Ve yarin bir gun geldiginde artik ben bunu nasil yapacagim demeyecegim acacagim notepadimi kendim yazacagim ornegimi.. Su an da ufak ufak kendi ihtiyaclarimi notepad ile ASP yazarak giderebiliyorum.. Gercekten ASP cgi ya da PHP zor bir olay degil.. Eger uygulama platfromunuz varsa ama herşeyden onemlisi ogrenme istek ve azminiz varsa eminim siz arkadaslar cok cok daha iyisini cok cok daha guzelini yapabilecek kapasitedesiniz.. Artik birakalim hazirciligi.. ( Sozlerimi yanlis anlamayin..Ben bu yolun daha karli bir yol oldugunu inaniyorum ) ------------------ JarusaLem<!-- [Bu mesaj JarusaLem tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (23 Agustos 2000).]--> |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: ank-türkiye
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen JarusaLem:
Gercekten ASP cgi ya da PHP zor bir olay degil.. Eger uygulama platfromunuz varsa ama herşeyden onemlisi ogrenme istek ve azminiz varsa eminim siz arkadaslar cok cok daha iyisini cok cok daha guzelini yapabilecek kapasitedesiniz..nlamayin..Ben bu yolun daha karli bir yol oldugunu inaniyorum ) <HR></BLOCKQUOTE> ASP ve diğerleri benim için önemli bir sıkıntı haline geldi. okulum başlamak üzere ve ben onu öğrenmeye kalkarsam öğrenene kadar peşini bırakmayacağıma eminim. bu da benim için iyi değil. forumdakilerin %70 kendini tamamen tasarıma adamış kişiler. izlenimim bu oldu. bizim gibi çakallar bi kaç işin arasında öğrenmeye çalışıyor tasarım olayını.. hatalı mıyım bilmem. o yüzden görünen biraz hazırcılık olsa da , o hazırcılığı yapmak bile benim için sorun. nitekim yapamadım da zaten... kolay bir yolu olmadığı için üzüldüm. umarım bir gün bunca öğrenme isteğine karşı öğrenecek kadar vaktim olur. sevgiler.. ------------------ -------- Alırım başımı giderim efeler gibi hey! -------- |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
bence bu olayi hazir alarak, kendi istedigin yerde kullanma yapabilecegin ilk adim. Sonucta koyarken ve kullanirken pek çok sey ogreneceksin. Tabiiki herseyi bilemez insan ama herseyi bilmiyorum diye de kendini sinirlamamalisin. Daha once buna vakit ayirmis ve ortaya birseyler cikarmis insanlarin yaptiklarini kullanman onlarin gectikleri yollardan biraz daha hizli gecmek anlamina geliyor bence. Hazir almak demek bununla hicbir alakan olmadigi anlamina gelmez. Belkide iyi bir baslangic olur senin icin..
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Bak,
Okulum var diyorsun, Sana diyecegim tek sey olur, okulun basladiginda pc nin dugmesine basip kapatacaksin ve karneni alana kadar acmayacaksin, elbette zamani gelince bu gibi seylere sende zaman ayirabileceksin,, unutma biz ya da digerleri bazi seyleri artik nasil desem bitirmis insanlariz yani bazi olgular artik bizim icin bitmis ya da artik zamanimizi ve almiyor,. Gec kalacagim diye korkma ,, saglam kafayla okuna git ve dersini calis inan en iyi yol bu ![]() bu arada zoque su an bir g4 den Mac Os 9 ve ie 5.0 la sayfana bakiyorum forum saglam ama ana sayfa da hersey karisik ------------------ JarusaLem Dudaklarin buz,, gözlerin bos bos bakiyor, Sen boyle yapmazdin, boyle durmazdin, susmazdin, anladim gidiyorsun beni öksuz birakip, gidiyorsun sonsuzluga beni atip yanlizliga,, <!--[Bu mesaj JarusaLem tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (27 Agustos 2000).]--> |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Yaw aftermath kardeş senin homepeçini çok beğeniyorum. Bide orda yaptığın sitede şu an x kişi var yerini burda açıklasan da biz de rahat etsek. Bunu yaparsan sen yaparsın. Bi de o yazdığın siteleri gezdim fakat başaramadım. Gördüm ki sen başarmıssın. Biraz yardımcı olursan baya bir sevinirim.
------------------ Saygılar KuKuVaKa |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!