|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Link üzerinede mouse gezdirince altçizgi gözükmesi
Dreamweawer'da
Sayfanın boş biryerinde sağ tıklayıp en altta "Page Properties..." seçeneğine gelin. Links başlığında 'underline style' seçeneğini 'Show underline only on rollover' (üzerine gelince alt çizgili yap) seçeneğine getirin. O sayfada link verdiğiniz yazılar mouse ile üzerine geldiğinizde altıçizili olur. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: londra
|
head icine bu kod
<style type="text/CSS"> a.text1:link {color: #000000; text-decoration: none} a.text1:visited {color: #000000; text-decoration: none} a.text1:hover {text-decoration: underline} </style> body icine bu kod <p><font face="Verdana" size="2"><a class="text1" href="default.ASP" target="_blank" >Ana Sayfa</a></font></p> ben texti verdana kullandim istersen degistirirsin ![]() Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
MGoktas,
Teşekkürler yardımınız için. FrontPage 2002 kullanıyorum. Yukarıda belirtmem gerekirdi. Bunda sayfa özellikleri menusü var ama içinde aynı özellikler yok. Gerçi başka bir iki şey öğrenmiş oldum sayfa özellikleri menüsüne bakarken. 06 londra, Evet bu şekilde çalıştı. Gayet iyi oldu üstelik. Bütün sayfaya uygulamayı beceremediğim için HTML metninde replace all yaparak linklerin hepsini birden değiştirdim. Arada birkaç tanesi kaldı onları da manuel olarak değiştirdim. Zaten bu kodu head bölümüne yazınca hyperlink özelliklerinde stle olarak "text1" seçebiliyorsunuz. Bu küçük ayrıntılar önemli bir etki katıyor tasarımlara. Uyguladığım sayfa burası: http://www.isimonline.com/ Henüz bu konularda yeniyim. FrontPage menülerini yavaş yavaş öğreniyorum. Teşekkürler yardım için. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: londra
|
Alıntı:
Eger daha degisik uygulamalari incelemek istersen burdan bakabilirsin Kolay gelsin tekrar iyi calismalar |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bu tarz şeyleri her zaman CSS ile yapman erişebilirlik, hız ve uyumluluk getirir. londra arkadaşımın dediği gibi:
HTML Code:
<style type="text/CSS"> <!-- a { color: #000000; text-decoration: none; } a:visited { color: #000099; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: underline; } --> </style>
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
gozukmesi , altcizgi , gezdirince , mouse , uzerinede , link |