|
|
#11 (permalink) |
|
|
Tekrar hepinizi selamlar. Soruyu alttan ve üstten ortalanması anlamında anlıyorum ve ona göre cevaplıyorum haberiniz olsun : Sayfada ortalamak istediğin şeyi bir ana tablonun içine koyup bu ana tablonun height özelliğini 100% yapıp daha sonra yine aynı tablonun valign özelliğini middle yaar isen bu ana tablo içindeki her şey browserın workspace i içersinde ortada duracaktır. Saygılarımla ; HaKaRi |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Random text olayina burada fazla fazla girmisiz zaten
![]() http://www.zoque.com/ubb/Forum1/HTML/000268.html |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: amerikanya
|
site bana hitab etmiyor ama hitab etseydi güzel olurdu diyorum ayrıca çok sade olmuş etrafı tarzına göre klasik eşyalar veya desenlerle süsleyebilirsin böyle bir sayfa için iyi gider doğrusu n edmiş atalar nur içinde yatalar sakla samanı gelir zamanı bende istediğin gibi bir arşiv vardı fakat atalar kimin umrunda diyip delete ettim yaw tüh tüh tüh..
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
<table>
<tr valign="bottom|middle|top"><td>..</td></tr> </table> valign(vertical align) o row içindeki içeriğin row içersinde sayfanın yukarı ve aşağıdaki bölümleri arasında naısl duracağını belirler. halign(horizontal align) ise soldan sağa nasıl duracağını belirler. Saygılarımla HaKaRi |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Turkey/Istanbul
|
bir de metatag'ler ile ilgili bir sorunum var, metatagler'im ve description'ım olduğu halde örneğin Google'da kayıtlı olan sitem hiçbir description yazmaksınızın sadece ismi ile çıkıyor bunun nedeni ne ola acep
![]() soru bombardımanına devam ediyorum -- frame kullanmaksızın, altta ve üstte iki border halinde yanlamasına bir resim dosyasını dizdirmek istiyorum ve bunu bir table içinde yapmam icap ediyor var mı böyle bir olanağımız ?<!-- [Bu mesaj Tori-Amos tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (27 Agustos 2000).]--> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!