Zoque.Forum
»
flash - ajaxtabs etkileşimi
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
flash - ajaxtabs etkileşimi
selamlar,
arşiv niteliğinde açtım bu konuyu. ajaxtabs kullanırken, flash bir menüden diğer ajax tab'ini nası çalıştırım diye uğraştım. kodu buraya koyuyorum ki, belki lazım olan biri olur. HTML dosyası Kod:
<div id="content"> <ul id="maintab" class="shadetabs"> <li class="selected"><a href="#default" rel="ajaxcontentarea">icerik 1</a></li> <li><a href="icerik2.HTML" rel="ajaxcontentarea">icerik 2</a></li> <li><a href="icerik3.HTML" rel="ajaxcontentarea">icerik 3</a></li> <li><a href="icerik1.HTML" rel="ajaxcontentarea">icerik 1</a></li> </ul> <div id="ajaxcontentarea" class="contentstyle"> Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed mattis mauris non tellus. </div> </div> CSS dosyası Kod:
.shadetabs {display:none;}
flash dosyası icerik2 butonu; Kod:
on(release) {
getURL("JavaScript: expandtab('maintab', 1)");
}
Kod:
on(release) {
getURL("JavaScript: expandtab('maintab', 2)");
}
icerik1 butonu; Kod:
on(release) {
getURL("JavaScript: expandtab('maintab', 3)");
}
yöntemimim tam doğru olmayabilir ama çalışıyor. bunun içine birde lightbox v2.0 ekmeye çalıştım ama başaramadım. ajaxtabs + lightbox olunca bozuldu hep, onu da başarabilen varsa buraya eklerse çok güzel olur hakkaten.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!