|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Ankara-Antalya-Mersin
|
Forum sunmak isteyenler icin Ucretsiz Cozum
Okul yillarinin getirdigi gereklilikten, topluluk yonetimi ihtiyacindan oturu, genellikle iletisim ve toplanti merkezi olarak kullanilmasi gereken bircok forum sunusuna ihtiyac duyulmaktadir. Ayni sekilde forum acmaktan, yonetmekten, yuklemeten usanmisken, gozume ucretsiz olarak forum sunan kullanimi basit bir site gozume carpti ve sizlere de iletmek istedim. 4 Adimda forum basligi altinda yola cikmislar ki, saniyorum kazanclari reklamlardan ote gitmemekte. Buna ragmen cok fazla kolaylik sunarak yonetici dostu olarak hizmet vermekteler. http://www.iphorum.com Gelistiricilerin verdikleri hizmet hakkinda aciklamalari su sekilde yer almis; Alıntı:
Icerik reklam kaygisindan uzaktir!
ODTU Fizik Bolumu pCwOrM Yazilim&Bilisim Teknolojileri Mersin theSweetestGuy theDevil Mesaj pCwOrM tarafından 06.04.2007 (20:32) yeniden düzenlendi. Açıklama: Duzyazi Bicimi |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Forum sunmak isteyenler icin Ucretsiz Cozum
Paylaşım için teşekkürler.
Sonraki paylaşımlarınızda güzel Türkçe konusunda giderek hassaslaşan bir nesile yazdığınızı hatırlamanız dileğiyle.
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Forumun yeni uyesi oldugumda etikte yanlis yaptim ise ozurlerimi kabul ediniz. Ancak uyarinizi dikkate alirken aklima takilan, sorunun Duzyazi Metin Bicimimden mi, yoksa kullandigim Karakter Kisitliligindan mi kaynaklandigini anlayamadim. Soyleki eger ki duzyazi metin bicimimde bir eksiklik sebebiyle duzeltmem gereken bir yonum oldugu kanisinda iseniz, ozensiz bir yazi oldugu konusunda sizinle ayni fikre sahip olup metin bicimimde duzenlemeye gitmis durumdayim. Ancak kullanamadigim turkce karakterlerden oturu atifta bulunmus iseniz, tekrar ozur dileyerek belirtmek isterim ki, klavyem Fransizca(Q) setine ozgu oldugundan turkce karakterlerden yoksunum. Kaldi ki bununla birlikte yoksunlastigim turkce karakterleri artik istesemde kullanamiyorum, katiliyorum uzucu bir durum ortaya cikmis oluyor ancak setimi turkce(Q) duzenine alsam dahi istegim disi parmaklarim artik sag alt kisimdan yoksun olarak yonelmekteler. Hassasliginiza ve duyarliliginiza icten katilmakla birlikte eger ki kayginizin yonu tespitte bulundugum uzere ise artik geri donusu olmayan bir yolda oldugumu belirtmek isterim. Sonrasinda, takipci olan yeni nesil kullanicilara serzenis seklinde 'turkce(F) klavyeye yoneliniz' aciklamasindan ote gidememekteyim. Tekrar Tesekkurlerimi Sunarim...
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Evet Türkçe karakter konusuna vurgulamak istemiştim. Yazınızda "ü", "ö" gibi karakterleri görünce, canı istediği zaman Türkçe karakter kullanan biri galiba dedim.
Ama o kısım (herhalde) kopyala+yapıştır olduğundan böyle bir izlenime kapıldım. Hoşgeldin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Durum aynen dusundugunuz gibidir hocam. Konuda da belirttigim uzere ilgili adresin ana sayfasindaki yapilan aciklama tarafimdan oldugu gbi alinti yapilmistir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!