|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Re: istatistik tutma
Google Analytics kadar ayrıntılı bir sistemin hazırlanmasının zor olacağını düşünüyorum,bundan dolayı Google Analytcis bence üzerinde düşünülebilecek bir yapı; bir de eğer sitenin istatistiklerini iş yaptığınız bir firmaya vs. sunmak istiyorsunuz kendinizin hazırlaması en mantıklı olanı. ( Çünkü onlar o kadar ayrıntılı bir şey istemeyecektir )
|
|
|
#4 (permalink) |
|
saniyorum bedava bu tür hizmet veren servislerden, Google analytics'ten daha iyisini bulabilecegini sanmiyorum. benim alternatif olarak aklima webtrends geliyor, site log'larindan sana oldukca ayrintili bilgiler olusturuyor. fakat ücretli ve pahali bir program.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
host firmasının sana sunacağı "log" lardan yararlanacağını düşünüyorum ben detaylı istatistik deyince neyi kast ediyosun blmiyorum. Ama cihangirin de dediği webtrends yada benim önereceğim "123loganalyzer" programları yaklaşık birbirine aynı sonuçları çıkartırlar daha detaylısı zaten neyin logu tutulursa ona erişebilirsin. Daha ayrıntılısı için senin belki özel bir kodlama yapıp db ye yazman gerekebilir burda "ayrıntılı" dan kastını bilmediğim için böyle bir cevap veriyorum ama bu yazılımlar fazla fazla işini görür.
Ücretli olan bu yazılımları nasıl full sürümü ile ücretsiz kullanacağın hakkında bilgi vermiyorum tabiki. 123loganalyzer iyidir
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
http://www.weppos.com adresinde hostuna kurabileceğin bir ASP istatistik script'i var.
online istersen http://extremetracking.com öneririm. ama aynı kişileri 1'den fazla saydığı oluyor. onun dışında gayet başarılı ve detaylı.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!